IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Hmmm, kako si uspeo da nadjes VGA/HDMI konvertor?

2. Ne HDMI/VGA nego DVI/VGA, Hrastu.

3. OK, to ima smisla... Negde sam video da postoji i neki VGA/HDMI kao neka skalamerija, mada sam dosta sumnjicav oko toga...

4. Na laptopu mi stoji za specifikacija "Up to 2303 MB NVIDIA GeForce 9600M GT TurboCache". Da li neko može pojasniti ovo "Up to 2303mb" i kako da ga naćeram na 2303mb. Hvala.

5. оверклоковање бураз

6. OC se nikad ne stavlja u specifikaciju karte, tih 2303 se postize samo kad se karta dovoljno optereti.

7. Jedno pitanje... Ima li smisla instalirati Win8? Imam dobar laptop, zadovoljan sam s Win7, a da li bi šta dobio/izgubio instaliranje osmice?

8. nema smisla osim ako nemaš tačskin monitor.

9. Pa dobio bi osmicu, a izgubio bi sedmicu.. Mislim, mos da uradis i dual boot, pa da biras koji ces, odnosno za kojim ti vindovsom u tom trenutku zaskripi kurac.

10. ne znam što menjate OS ako vam trenutni odgovara i lepo šljaka.

11. Pitam tek onako, da ne napravim nešto užurbano. Kapiram da su neke stvari dodate, te je možda osmica bolja, iako je sedmica meni sasvim dobra.

12. Дајте предлог за конфигурацију до 350 евра, без монитора, није битно дал је готова, дал су компоненте одвојене.

13. Konfiguracija od 349 evra.

14. лолек

едит: није питање актуелно више

15. ponekad me zeka tastatura, trip, kad uključim komp, neće uvek da mi rade brojevi na tastaturi, tj oni iispod F funkcija, ne na numeričkoj, oni šljakaju uvek. tek kad prođe pola sata-sat prorade.

16. Jericho

OC se nikad ne stavlja u specifikaciju karte, tih 2303 se postize samo kad se karta dovoljno optereti.

Zafaljujem.

17. Јебига, верујем да је старији модел, мора да се чека. Или повуци сауг кад палиш комп.

18. Znas i sam da polako crkava, samo zelis da zivis u iluziji da je nesto drugo.

19. Molba za Džerija, vidim da znaš znanje:
    zašto mi se govnjivi laptop isključuje kad igram igrice?
    pređem po 3,4 nivoa i kraj.
    čak nisu neke zahtevne, već one kratke ...
    samo na to mi se isključuje inače fino šljaka.
    Hvala i ako odgovoriš i ako ne.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.