IT Kutak - raznorazno pitanje

1. A koja je memorija? DDR3, 2?
    Posto imam samo 512. Za kurac mi nije.

2. DDR2 od 1Gb. Cini mi se na 800 i nesto , a mozda je i 667mhz, nisam siguran..

Lole, posalji PVT da se dogovorimo ;)

3. To. Taman mi DDR2 treba :)
    Ako nece lol, hocu ja memoriju :)

Uzeo bih i procesor, ali mi ne pase.

4. Poslacu ti PVT ako se LoL ne javi..

5. Treba mi neki program koji ce obrisati sve podatke o nekom programu, da bude kao da nikad nije ni bio instaliran. Ocu da instaliram SolidWorks a vec sam ga imao instalirano pa sam nesto zeznuo i sad nece da se instalira :(

6. YourUninstaller . Proguglaj, lako se nadje krekovana verzija.
    Kad ga isntaliras, otvori ga, nadji program koji ti treba, klikni na Uninstall pa onda na SUPER MODE. Brise i uspomene..

7. Sta mislite o biznisu sa WOW accountima :)
    Da li se isplati prodavati te accounte?
    Koliko je prosecno potrebno vremena da bi se napravio lik lvl 90?
    Da li je neko od vas imao iskustva sa tim? :)

8. Ja sam mog mejdža prodao za 80 evra, prošle godine, lvl 85.

Ful oprema, koža klima, sve, otišo na kupujem prodajem brzinom svetlosti.

9. Možda nekad, međutim interesovanje je opalo poslednjih godina, ljudi se smorili a igra otišla u kurac pa ima gomila likova koji bi da prodaju akaunt a malo ko bi da kupi. A kod nas taj biznis, ruku na gujscu, nikad nije ni cvetao, u narodu je duboko ukorenjena navika da se za igre ne daje kinta.

Ta rabota se najviše isplati ako si ti dugo igrao pa se smorio i sad rasprodaješ, ovako kad bi plaćao pretplatu morao bi da se bukvalno odereš od igranja na mesečnom nivou da bi ti se isplatilo, nema tu neke računice.

10. Pu kurac...
    Ja sad bas nasao..
    A za League of legends?

11. League of legends još gore.

12. Pa majku mu sta se danas prodaje od nolajferstva?

13. Da si navatao diablo 3 u početku dok je bila navala mogao si fino da se opariš, najveća težina je bila brutalna a drop rate užas božji pa si morao da kupuješ opremu, da si se onda odvalio od igranja najverovatnije bi se odvalio i od kinte. Sad slabo ko igra, oni koji igraju imaju gomilu dobre opreme za prodaju a inferno težinu su uštrojili pa slabo ide. Normalno, da bi se propisno odvalio od kinte uglavnom ti treba paypal i da se pročuješ kao pouzdan prodavac, kilavo to ide ako ti igra uzima procenat.

14. E majke mu ga nabijem..
    Znaci nista od bizmis.. Pu...
    Ja cu d' igram.. iz zebancije..
    Pa ako oce neko d kupi neka kupi..
    Bole me kurci..

15. Ja koristim Youruninstaler za brisanje programa i onda kada obrišem program CCleanerom očistim registry.

16. Čišćenje registra je bespotrebno, ne dobijaš na ubrzanju, a može program da pogreši i obriše nešto potrebno (mada je malo verovatno, jer su programi dosta sofisticirani, ali svakako nepotrebni).

17. crnigrujan

Da si navatao diablo 3 u početku dok je bila navala mogao si fino da se opariš, najveća težina je bila brutalna a drop rate užas božji pa si morao da kupuješ opremu, da si se onda odvalio od igranja najverovatnije bi se odvalio i od kinte. Sad slabo ko igra, oni koji igraju imaju gomilu dobre opreme za prodaju a inferno težinu su uštrojili pa slabo ide. Normalno, da bi se propisno odvalio od kinte uglavnom ti treba paypal i da se pročuješ kao pouzdan prodavac, kilavo to ide ako ti igra uzima procenat.

Igrao sam D3 na principu no-life converter jedno 5 meseci i mogu da odgovorno izjavim, sa imenom i prezimenom, potpisano i overeno u opštini, kod sudije, notara ili gde god hoćete da je veća verovatnoća da Srbija uđe u EU nego da ti padne item koji vredi 100€ ili više. Čuj mene 100€, ni 50, lol.

Ali da su pojedini uzimali kintu, to stoji. Sve je to na sitno, na sitno, ali se skupi na paypalu. Kupuju stranci samo puca, ali blizzardovih 15% jebe tu računicu.

18. treba mi ovo:
    http://www.frostytech.com/articleimages/200605/zalmanCNPS9500am2_am23.jpg

Deo je ušrafljen na matičnu oko ležišta za procesor.
    http://techreport.com/r.x/am2-chipsets/socket.jpg

Ne ide sa kulerima, tako da ako neko ima spaljenu AM2 ploču koja skuplja prašinu .........

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.