IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Bogme, neš vjerovati, al osjetim razliku. Turila bih ja još rama, al nemrem dok ne apdejtujem BIOS, a to mi se trenutno ne da. Ionako ganjam duzmem neki dual core, pa i da sjebem ovaj procesor, jebi ga, bar sam se vježbala na nečemu :)

Skajtokeru, sjeti se :)

Ova grafička što imam, tj program koji je došao uz nju ima neki kurac pa je možeš klokovati iz njinjdovsa.

2. http://www.techpowerup.com/systool/ Mislim da je ovaj program. Podesiš kako ti odgovara i testiraš da l komp može da izdrži, dakle nema brige da će nešto crći. Pogledaću da l ima još neki al mislim da je to to.

EDIT: Da, ođe sve overklokuješ, i ram i grafičku i procesor... sve živo.

3. oukej, ako ti nije tolko stalo do zdravlja tvog mezimčeta i uživaš da praviš frankenštajna u međuvremenu, imaš moju punu podršku!

4. Pazi sele, ne ide ti se s tim i takvim znanjem u kafanu, može to sve manuelno da se pogura još međutim za današnje standarde single core je mator i nema mu pomoći pa taman na 6 gigaherca da ga nasviraš, možeš da osetiš neku manju razliku ali to teško da je vredno ručnog cimanja.

Mislim, mogu ja sad da skinem i vidim šta ta tvoja ploča sve ima u biosu pa da ti kažem šta da radiš ali iskreno ne vredi truda. Ima procesora koje se debelo isplati klokovati ali taj sigurno nije jedan od njih, a i ploča ti je kurton. Onaj kome pričinjava zadovoljstvo da se igra tim stvarima investira u njih malo žešće.

Iskreno, mislim da investiraš malo blesavo. Eto uzeo sam pre nekih godinu dana sestri za đuture 100 evrića amd-ov A8 apu i odličnu ploču za njega, smešne pare a dobiješ solidan quad ko ranije što su bili athloni x4, imaš sve nove zerzevate sata3 usb3 zlu ne trebalo, možeš da se zanimaš overklokom i procesorskog i grafičkog dela ako te veseli a grafička je sasvim ok za igranje svega što nije baš upičkumaterinu zahtevno. Mislim da malo kojoj sestri treba bolje od toga.

5. Sele, ako hoces prodam ti ja Intel Celeron D 3.2 ghz, sa kulerom, i stapic rama od 1gb za 10e! Stoji mi od kad sam menjao plocu, a posto bolje da bilo kome pomognu nego da meni kupe prasinu, dajem po simbolicnoj ceni..

6. Znam da je kršina, mada s obzirom da sam ga uzela još 2005., radi ko zmaj. Bolje na njemu da "vježbam" i isprobavam neka čuda no kad kupim nešto novo da sjebem :)

Ajde ako ti se bue dalo/kad budeš imao vremena, pročačkaj, pa mi java. Fala unaprijed :)

7. Ajde ako ti se bue dalo/kad budeš imao vremena, pročačkaj, pa mi java. Fala unaprijed :)

Ti baš nemaš mira kad ti se uvuku mravi u gaće :)
    Ajd videću večeras pa ću da ti bacim na pvt.

8. A dosadno mi, ne znam šta bih sa sobom, a to sam htjela još davno uraditi. Fala :)

9. Jes videla onaj moj post iznad?

10. E vako, u pitanju je Pentium(R) 4 CPU 3.0 (da budem baš baš precizna) :)

Sa stok kulerom i tom matičnom Možeš izvući makar 3.6 ali sa povećanjem voltaže, a cenim da imaš kineza za napajanje, tako da ti savetujem da ne diraš ništa,ima da ode sve u pičku materinu.

11. Kada stisnem "Scan" na ovom skener-štampaču otvori mi se photoshop. Kako da ga vratim u normalu?

12. Pa moraš da odrediš koji ti je default program koji koristiš za skeniranje

13. E svako malo mi se deselektuje prozor u kom se nalazim, nebitno bio to brovser, eksplorer, igrica... Bilo je to već i prestalo i sad opet počelo, šta bi moglo biti, znade li neko?

14. Skontala, zajebavao program za vajerles.

15. Gazi, meni bi valjao taj stapic od 1 gb :D

16. Sele, ako hoces prodam ti ja Intel Celeron D 3.2 ghz, sa kulerom, i stapic rama od 1gb za 10e! Stoji mi od kad sam menjao plocu, a posto bolje da bilo kome pomognu nego da meni kupe prasinu, dajem po simbolicnoj ceni..

Може! Селе гарантује да сам озбиљан купац ололо

17. Ima negde u Srbiji NFC nalepnice da se nabave ikako?

18. Gazimudo
    Sele, ako hoces prodam ti ja Intel Celeron D 3.2 ghz, sa kulerom, i stapic rama od 1gb za 10e! Stoji mi od kad sam menjao plocu, a posto bolje da bilo kome pomognu nego da meni kupe prasinu, dajem po simbolicnoj ceni..

Ne treba, fala :) Našla sam neki Dual core za 45 maraka pa će njega uzmem. Jednog dana :D

EDIT: Tek sad vidjeh da si ponudio :)

19. Lole, jesi ozbiljan? Ako stvarno hoces da kupis, eto po istoj ceni. Stoji mi gajbi bzvz..
    Sale, ako se lol zajebava,eto ti stapic, nije frka

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.