IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Овај фото зум сам имо ал ме нервиро па сам га фикно.

2. Штазнам, мени је до јаја, не морам да отварам слику да би је видео љуцки... Мало је зајебан док се не навикеш.

3. Ровио сам ја некад по том гугл стору па сам имао пун курац тих потребних и непотребних апликација, сад ме мрзи дуђем да видим шта има ново.

4. Retarde, fala na ovom foto zumu, imah ga jedared pa ga ne-sjećam-se-što ukinuh i zaboravih na njega. Svaka ti dala.

5. Нема на шта :)

6. Kupio sam hape probook 4540s za 500 eura. Jesam li dobro prošao, koje su mu prednosti a koje su mu mane?

7. То си требао да питаш пре него што си га купио.

8. Prednost mu je ako radi sve za sta ti je potreban. Nedostatak ako ne radi sve sto ti je potrebno. Ez simpl ez det.

9. Što te to zanima kad si već kupio? Meni izgleda da nisi loše prošao, zavisi šta tebi treba možda si mogao bolje.

10. Pa htio sam kupiti 4530, on mi odgovara pravo, ali nije ga bilo te mi uvališe ovaj.

11. Nek da neko link za ad blok za hrom.

12. Да ли може на фејсу да се одређене слике на којима сам тагован, оставим само да могу ја да видим? Знам да има опција да таговане слике видим само ја, ал мене занимају само неке слике, нећу због пар слика да затворим за друге све где сам тагован... Знам и да има опција "римув фром тајмлајн" ал онда ту слику не видим ни ја ни други, само остане у том албуму где је слика...?

13. Кад ставиш римув фром тајмлајн, ти је и даље видиш, други не.

14. То мора да подеси онај чије су слике ја мислим... Имам ја таквих слика, али је то онај што ме тагова' подесио да само таговани виде...

15. Није Рад, сацам проверавао... Кад идем на римув, остане таг и све ал се не види слика ни код мене ни код других, само кад се оде у тај албум. Може и да се види у Активити логу, опција пост ју хев хидн.

16. Е па онда мора он да сакрије, али кад он сакрије виђећеш је само ти и он :)

17. fejzbuk tagovanje je sranje, šta koj kurac postoji taj tag, treba se cimaš da skidaš oznake i te pičke, a privatnost fotki gotovo nula. mrš

18. Da li su ethernet i sm bus controleri isti na svim računarima? Treba dinstaliram na drugom računaru, a ne znam tačan naziv drajvera. Ima li neka stranica gdje mogu skiniti dosta ovih drajvera pa možda neki potrefim.

19. a da ti lepo iščitaš koja je matična ploča pa da skineš sa sajta proizvođača?
    Ili jednostavno instaliraš win7-8 jer verovatno postoji ti drajveri u instalaciji.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.