Да, само они. Користим Мозилу. Па оно прозорче горе десно, где су претраживачи, кад је подешено на гугл и укуцам нешто, само изађњ..проблем лоадинг пејџ.
Исто за јутуб, рецимо овде неко избаци клип, мени то не учита, исто ми пише то проблем лоадинг пејџ. Или кад на било који начин хоћу да одем на јутуб.
Значи, кад хоћу на гугл или јутуб рецимо не учитава као кад си дисконектован са нета.
Нисам имао пуно искустава са Мозилом јер је ретко користим, али увек можеш да пробаш да је ресетујеш на дифолтна подешавања.
Фајрфокс дугме (горе лево) > Хелп > Траблшутинг информејшн > Ресет фајрфокс.
Евентуално да пробаш да је апдејтујеш, ако је искључен ауто апдејт, пре ресетовања.
Такође, провери да их не блокира неки фајрвол, антивирус и сл.
Ресетовање ће да ти побрише букмаркове, подешавања, екстензије...
Precvikao sam kabl od ispravljača za laptop. Novi ispravljač u Asus servisu košta 10500 dinži!!!! Plaća se avansno i čeka 2-3 nedelje, prevaranti.
Nisam lud da dam te pare, pokušao sam da nađem na nekom drugom mestu, ali niko nema takav model. Nisam uspeo da nađem ni univerzalni koji odgovara potrebnim specifikacijama.
Pitanje, da li neko zna gde mogu da odnesem ispravljač da mi ga pravi majstor opravi kako je Bog rekao? U Beogradu.
Ja sam nešto kao zalemio, ali to nije to.
pa i ja sam zalemio, ali od težine kabla (laptop mi stoji na nekom stočiću, pa onako odmah pada) taj lem mi se pojebe svako malo, i nervira me jer ne mogu da ga pomeram.
Da postavim novo pitanje:
ako mi ga majstor opravi, da li može da stavi i ono plastično sranje-zadebljanje koje se nalazi odmah do džeka koji ide u komp? da mogu ko čovek da ga šetkam okolo?
tj. da li će da bude ko nov, ili ne?
ako neko ima iskustva sa tim.
Ne bih da dam 2 hiljade, a da mi se pojebe za šest meseci.
pa i ja sam zalemio, ali od težine kabla (laptop mi stoji na nekom stočiću, pa onako odmah pada) taj lem mi se pojebe svako malo, i nervira me jer ne mogu da ga pomeram.
1 (I NAJBITNIJE). nemoj da lemis onaj kabl pre ispravljaca (do stekera) nego onaj od ispravljaca.
2. zaseci malo kabl i odvoji one 2 zice sto idu kroz njega (mislim da su 2)
3. zalepi onaj debeli deo jedan za drugi nekom izolir trakom...
mora ti nacrtam ovo kako da uradis ustvari, al me mrzi. poenta je da tezinu ispravljaca ne nosi lem, nego da se zalepi jedan kabl na drugi, a lem da stoji sa strane, pa sve to da se obmota izolir trakom.
Ja bih ti preporucio da uzmeš ovako nešto http://www.maplin.co.uk/clip-on-ferrites-32799 i kada zalemiš žice i saviješ ih na neogoljeni deo kabla (kapiram da je celt mislio da tako prebacis opterecenje) fino to obmotas malo izolirkom i šurneš ovo preko (trebaće ti veći unutrašnji promer zbog tih zajebancija). Nije mu to primarna namena, ovo služi za eliminaciju šuma (EM zračenja, jebemliga šta već), ali je čvrsto i dodatno ti osigurava to tvoje. Krljneš malo lepka unutra i Bog da te vidi... Ne znam kako se to na srpskom zove, možda celt more pomoć, ali ne verujem da je skupo, imao sam pun kurac toga po kući kad sam bio mali, baš tih što mogu da se zatvore oko kabla...
Fazon je sto nisam blizu tog racunara, a win 7 -8 ne bi sljako na tom racunaru
Imaš veoma dobre šanse da potrefiš drajvere ako su isti proizvođači matične i ako je godina proizvodnje približna.
Jedini poznati podatak mi je graficka
Radeon x1550 series
to ti govori o ploci taman toliko koliko gume o automobilu. ni toliko cak.
Znam. Kad jebeni ljudi ne mogu sacuvati cd-ove od drajvera, već ih pobacaju i kazu koji ce mi kurac
Koja od ovih ploča je najboljšija:
Asus P8H77-VLE
AsROCK Z77 EXTREME 4
Gigabyte Z77 D3H
Ako mere i objašnjenje zašto je jedna bolja od drugih. Cijene su tu negdje za sve tri, tak da nisu bitne.
Džidžabajt
Има ли нека игрица за комп на фору Spartan-а или God of war-а?
Људи, мало мало па ми не шљака јутуб и гугл претраживач, оба у исто време. Докурчило ми више. Шта то може бити?
Само они? Који браузер користиш? Како тачно не раде, шта се деси, опиши то мало.
Да, само они. Користим Мозилу. Па оно прозорче горе десно, где су претраживачи, кад је подешено на гугл и укуцам нешто, само изађњ..проблем лоадинг пејџ.
Исто за јутуб, рецимо овде неко избаци клип, мени то не учита, исто ми пише то проблем лоадинг пејџ. Или кад на било који начин хоћу да одем на јутуб.
Значи, кад хоћу на гугл или јутуб рецимо не учитава као кад си дисконектован са нета.
А остали претраживачи раде?
Нисам имао пуно искустава са Мозилом јер је ретко користим, али увек можеш да пробаш да је ресетујеш на дифолтна подешавања.
Фајрфокс дугме (горе лево) > Хелп > Траблшутинг информејшн > Ресет фајрфокс.
Евентуално да пробаш да је апдејтујеш, ако је искључен ауто апдејт, пре ресетовања.
Такође, провери да их не блокира неки фајрвол, антивирус и сл.
Ресетовање ће да ти побрише букмаркове, подешавања, екстензије...
Или да сачекаш да ти одговори неки Мозила гуру :)
Хвала друже, али не смем да бришем букмарксове..драги су ми :)
Precvikao sam kabl od ispravljača za laptop. Novi ispravljač u Asus servisu košta 10500 dinži!!!! Plaća se avansno i čeka 2-3 nedelje, prevaranti.
Nisam lud da dam te pare, pokušao sam da nađem na nekom drugom mestu, ali niko nema takav model. Nisam uspeo da nađem ni univerzalni koji odgovara potrebnim specifikacijama.
Pitanje, da li neko zna gde mogu da odnesem ispravljač da mi ga pravi majstor opravi kako je Bog rekao? U Beogradu.
Ja sam nešto kao zalemio, ali to nije to.
Па ако си само прецвиковао кабл то и није толико страшно, вероватно могу у неком сервисду да ти то залеме или премосте некако.
Da postavim novo pitanje:
ako mi ga majstor opravi, da li može da stavi i ono plastično sranje-zadebljanje koje se nalazi odmah do džeka koji ide u komp? da mogu ko čovek da ga šetkam okolo?
tj. da li će da bude ko nov, ili ne?
ako neko ima iskustva sa tim.
Ne bih da dam 2 hiljade, a da mi se pojebe za šest meseci.
Купи хиљаду нових батерија и само их мењај, иц симпл ез дет. :)
1 (I NAJBITNIJE). nemoj da lemis onaj kabl pre ispravljaca (do stekera) nego onaj od ispravljaca.
2. zaseci malo kabl i odvoji one 2 zice sto idu kroz njega (mislim da su 2)
3. zalepi onaj debeli deo jedan za drugi nekom izolir trakom...
mora ti nacrtam ovo kako da uradis ustvari, al me mrzi. poenta je da tezinu ispravljaca ne nosi lem, nego da se zalepi jedan kabl na drugi, a lem da stoji sa strane, pa sve to da se obmota izolir trakom.
Hvala. U principu, mož se opravi da bude kako treba
Ja bih ti preporucio da uzmeš ovako nešto http://www.maplin.co.uk/clip-on-ferrites-32799
i kada zalemiš žice i saviješ ih na neogoljeni deo kabla (kapiram da je celt mislio da tako prebacis opterecenje) fino to obmotas malo izolirkom i šurneš ovo preko (trebaće ti veći unutrašnji promer zbog tih zajebancija). Nije mu to primarna namena, ovo služi za eliminaciju šuma (EM zračenja, jebemliga šta već), ali je čvrsto i dodatno ti osigurava to tvoje. Krljneš malo lepka unutra i Bog da te vidi... Ne znam kako se to na srpskom zove, možda celt more pomoć, ali ne verujem da je skupo, imao sam pun kurac toga po kući kad sam bio mali, baš tih što mogu da se zatvore oko kabla...