Ко последњи последњик (117)

1. Pa nije ona direktorska nego prućana :)

2. Uuu...to će ići teško... Ne znam zašto nekima toliko smeta ova tema, ali prosto ne žele da je u aktivnima... ali to ne znači da Kika treba da odustane od moderatorki :))

3. Kika nikad ne odustaje.

4. Tako je, Kiko! Imaš moju podršku!

5. Уф, па та је душу дала, ту се завалиш тако да можеш да куцкаш! А плус можеш и да се клатиш где ћеш боље!

Па зато нам и треба стратегија, непријатељ је бројчано надмоћнији и има јаче наоружање, те куке и мотике треба користити а адекватном тренутку и задати непријатељу изненадне ударце тамо где је најслабији како би наши губици били минимални, док га довољно не изнуримо за фронталан напад, са леђа наравно!

6. Ahahahaha, pa je li moguće da su konačno zaključali 116. temu? Ubi me promaja od iste. :)
    Dezte ljudi. :)

7. Borko, ja nekako nisam ratoborna, pre sam za neki dogovor, diplomatija i te fore :))

8. Forget, ti pregovaraj da im odvučeš pažnju, a ja ću za to vreme da izvadim nož i da ih pokoljem.

9. Meni se sviđa u ilegali, ali ako je većina za napad, imaćete vernog borca!

10. Полако Кика, ти би одма клао! Прво да се опусте, Незаборавка да их заведе, мало нацира, да буду ко јагањци...

Ој Стаклена!

11. Čao čao. :) Rekoh Buriju da ću doći kad vam zaključaju prethodnu, propustila sam dobar deo jer sam bojkotovala sajt u to vreme, pa da se ne ubacujem naknadno.
    Koga treba da bijem, ili bolje ipak da odvlačim pažnju?

12. E, Staklena, 'de si! :) Da, zaključana je, i to Milica zaključala posle mog posta :)) Ne znam zašto sam pre mislila da me ne gotivi... :)

Kiko, ti bi da prljaš ruke, m?

13. Forget, vidim da pričate o borbi, a ja sam uvek bio zaljubljenik u istu.

14. Čekaj, Borko... U kom smislu da zavodim? I koga? Samo reci... :)

15. Forget, zavodiš moderatore, a sa moderatorkama ću ja lako, na svoj način.

16. Ko bi to da se bije? :)

17. Стаклена, ти употреби лак за нокте! Онај што сјаји у мраку! Незаборавка има да их заводи, ја ћу да их смарам и напијам, а ти само чекај на знак! Нато то има да овековечи...

18. Onaj nandžarasti? Mislim da će ih totalno zbuniti i na par momenata paralizovati.. Da nije previše surov taj način? :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.