Ко последњи последњик (117)

1. Ooo, pa ima ih dosta... Trebaće mi pomoć...

Poz, Gogo! :) Razvijamo neku strategiju, još se ništa ne zna :)

2. Znači, završni deo je pao na mene? Ja treba i da izlupam moderatore i da pojebem moderatorke. Mogu ja to...

3. Не би ја реко, има да балаве само тако! Ал ето, и Стаклена ће помоћи, има да флипну!

Неиј сурово Стаклена, морамо да чувамо Кику и обезбедимо му лаган пролаз! А Гога има да буде логистичарка, да наводи где и шта, као и да буде шатро разлог састанка, едукација људи и тако то.

4. Stavite naočare za sunce, ovo će možda da peče nezaštićene oči...
    http://www.dodaj.rs/f/2E/3g/1zB6VESR/diskretno-nalakirano.jpg

5. Staklena, taj surovi način je za Surovog :))

Kiko, ti si vazda bio na vrhuncu zadatka :)

6. Uuuu,znači,za Kiku se borimo? :))
    Staklena,BOJEEEEEE!!!!Kakav view!!! :)) Odlično! :))

7. Боримо се да вратимо ову тему у активне. Кика има да задаје завршни ударац. Ако неко фејлује, фејлујемо сви!

8. Gogo, borimo se za ovu igru. Kika je fajter, pa zato i preuzima taj deo na sebe. Sad, što se jebanja moderatorki tiče... To će Kika sebe malo da počasti.

9. Jašta Kiko, sad bi te i Laki blagoslovio, prošao je post, može da se mrsi. :)

10. Staklo, dobro me podseti. I Lakija možemo da uključimo u poduhvat.

11. Не мораш ти све сам да кољеш. Могли би и Јацку нпр. И Нат.

Јацка као доктор има да буде у приправности да вида ране ако буде било потребе, а Ната има да има закува чорбу!

12. Borko,a tebi fino stoji oni' viteški oklop sa slike-ti ćeš k'o Galahad na bijno..ups,bOjno polje-sav skockan :)

13. *Да им закува чорбу. А и Гога може да помогне.

Кад смо код тога, обе ми дугујете храну!

14. I gde je sad Buri kad je najpotrebniji? Ima i on da se bori, nema izvlačenja!

15. Jeste,Borko,priznajem.:))
    Al' se sad vr'ćem na bilje i čorbuljake,shvatila da od mesišta samo poružnim! :)P

16. Ovde se sprema ozbiljna revolucija, situacija je kritična, ako smem da primetim!

17. Smeš, Staklena, ali moraš i ti da si daš svoj doprinos.

18. Ljudi, pustite sad hranu, situacija je više nego ozbiljna...