Ко последњи последњик (117)

1. A čekaj, ako pokorimo sve moderatore, ko će vratiti temu? :)

2. Не верујем да ће Каизен да напусти палату. А могу ова двојица неког и да поштеде. А могу и модераторке.

3. Jeee,moja glupost i neobaveštenost ima da pokrenu čitav niz revolucionarnih zbivanja... :)

4. Mislim da treba nekako da ih omamimo i usadimo im u mali mozak da je ovoj temi mesto u aktivnim! Neka vrsta hipnoze, tako nešto. Bilo bi delotvornije.

5. Има да их омами Гогино и Натино кување, а ти и Незаборавка да им завртите мозак. Боље је да од њих направимо пример за будуће генерације!

6. Moramo prvo sebe da ubedimo u to....
    Ubed, ubed, ubed!

7. Nato,kuvaš li šta? :))

8. Овај Нато, да ли ти то показујеш издајниче елементе?

9. Izdajica? Ja? Možete da me pržite, pečete i mučite, ništa neću reći Nemcima!
    Samo vasa molim da još jednom razmislite. Ako krenemo, nema nazad, posle će nam vrata teme biti otvorena za svaku šušu i putnika namernika, nećemo stizati ni sudove da operemo, već će novi da zasednu.
    Inače, ako krenemo, mogu skuvati malo ređi hosenfefer.

10. Sram te bilo,Borko,pa to je Nata,a ne neki tralala član!

11. Mudro zbori Nata. Stvorićemo čudovište.

12. Шта да радим кад сам параноидан!

Шалу на страну, дал сте за? Реално, спамовање Кике или Лакија се завршава бановањем.

Наравно, прво лепо да замолимо, сви од реда.

13. Šta, da se vrati u aktivne? Vi to zbilja? Meni tako svejedno, imam je sad u listi poslednjih tema na kojima sam učestvovala.

14. Можда, ал овде је сад баш често мртво. Кад је задњи пут било оволико људи?

15. Ако само молите молиће и остали за своје драге теме које су бачене у играрије.А мод неће да се јебе са враћањем свих у активне јер ако врати једну има основа за све.
    Мора нешто друго....

16. некад само спамујем како би ми била при врху тема у којим са задње постовао.

Кренух из спрдње са Киком, ал можда има ту нешто. Мада, реално, нема смарача много од кад је ово у играма.

Лаки, друго је спем. Без увреде, али упореди тежину нпр твог и Натиног или Гогиног спема.

17. Kako ovo da shvatim Borivoje?

18. Кад си ти спемовала?

19. НИсам ја ни рекао да спемујемо.

20. Ja vas sad ništa ne razumem.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.