Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pa desi mi se, ali nikada tako snažno kao Laki na primer...
Сад ми паде напамет, да цимнемо Каизена да стави последње теме на којима са учествовао изнад последњих јавних тема, тако ће бити лакше приступити им...
Чим се не спрдамо погубимо се. Ваљда је то и намена овог сајта.
Е па баш то Нато, баш то. Тако да рецимо тридесет твојих постова ,,хоћу то и то'' на рандом темама, поред још 30 људи има приличну тежину.
Realno, meni nije teško da sve pratim, al bez zezanja, imam otvorena 4 taba i pratim javne i moje teme, definicije i komentare. Na temama vidim i PVT i sve mi je na dohvat ruke...
I meni je okej, snalazim se fino.
Jeee,ala ste vredni ljudi!
Doduše,ova tema je oduvek bila u "igrama",ali ako je to bitno..
Meni se dopalo kad je Nata jednom rekla da je ovo kao neki intimni kutak samo za odabrane članove-tako nekako.. :)
Pa jeste, ovako imam utisak da sam sa svojim društvancem u sobi i da nam niko ne smeta i ne virka kroz prozor.
Направио сам савршену стратегију узалуд. Шта ти је живот!
Идем да лалам сад, треба радит сутра!
Ноћ свима!
Ljudi,pozdravljam vas,jedva držim oči otvorene.
Moj se muž puž spremio za spavanje i kaže mi "Tisuću mu slikarskih kistova, još si na Vukajliji?" Morala sam da vam kažem jer se još smejem....
Laka noć vama. :) Nato, hvala za nominaciju, mada slabo ko mene ferma na toj temi. :)
Laku noć, idem i ja.
Borko, nikad se ne zna :))
Ostadoh sama kao panj...
nisi sama... dobro se vrnula na temu...
Des Buri. :) Pa rekoh da ću doći kad otvore novu. Šta ima?
e'o vježbam za ispit :) kod tebe? je l' ovo čudo baguje ili se meni čini?
Baguje, i to opasno. Ali, navikli smo već. :) Kad polažeš?
Baguje, i to opasno. Ali, navikli smo već. :) Kad polažeš?
u petak, ali to mi zagrijavanje za apsolventski u maju... čisto da počnem malo učiti :)
što su svi otišli? ti došla da nam pomogneš da dođemo do kraja, jerbo bez tebe nema šanse da dođe do 1000, a? :D
Došla da se zapljunem u novoj temi. :) Ma stigli ste vi u prošloj do 2000+ postova, ne brinem za vas, vredni ste. :)