Ко последњи последњик (117)

1. Na ovaj konkretno ne utičem samo ja, u tome je fora :) Ali, što ne bude 1.maja, ne znači da neće 2. ili 3. ili nekog drugog :)

2. Taj stav volim. :)

3. Pa, da :) Jesi ti sad kod kuće ili u Bgd-u?

4. Kod kuće, nisam više po Beogradima, osim kad polažem nešto.. :(

5. Aha... I ja sam trenutno kod kuće, do 3. maja...

6. Nedostaje li ti dom? Ja se psihički odmorih i preporodih za ovih par meseci kako nisam tamo. :)

7. Pa, pošto nisam dugo bila kod kuće, sad mi je super :) Onako, ne još uvek... Znaš kako, cimerke često idu kući i onda mi smor kad ostanem tamo vikendom sama...

8. Joooooj, kako se to meni nikad nije dešavalo?? Ja sve živela sa baksuzima, ne možeš ih isterati ni suzavcem, a nekad mi je tako bila potrebna prazna soba.. :)

9. Joj, zezaš? Moje su uvek bile korektne, mogu reći da sam imala sreće sa cimerkama :) Mada, ove dve imaju momke u svom gradu, zato stalno idu, a i meni nekad zatreba prazna soba :))

10. Uh, zavidim ti. :) Prva cimerka u domu je na poslednjoj godini farmacije imala 10.0 prosek, i naravno, nikad nije izlazila iz sobe, sledeće 2 što sam imala, jedna uvek išla kod dečka, a drugoj dečko bio u domu, tako da je praktično živeo kod nas u sobi, posle opet imala 2, jednoj dečko iz doma, druga iz tri lepe, išla kući dvaput godišnje, i poslednja koja je non-stop učila u sobi, a dečko joj daleko, pa se na svakih pola sata zivkali preko skajpa. Uf! Jebem ti domski život. :)

11. Ako meni nekad zatreba prazna soba oćete izaći? :)

12. Vrlo rado, evo baš sad hoću da idem na spavanjac. :) Pozdrav!

13. Pobegla! :) Laku noć.

14. E, a to je najgore - kad cimerkin dečko tako stalno dolazi u sobu... Znam devojke koje baš imaju problema sa tim, bukvalno se čovek preseli... Ma, to je jednostavno tako, jbg... :) Možda je olakšavajuća okolnost kod mene što sam uvek živela sa osobama koje koliko-toliko poznajem, lakše je tako i da se dogovoriš i sve, ako je skroz nepoznata osoba, a još i malo teška za saradnju, baš može da bude problema...

15. To ti kažem - idi begaj! Laku noć...

16. Laku noć, Staklena! :)

Ooo, Rem, pa gde si ti, čoveče! :) Ako treba soba, ja ću ti rado ustupiti ;) Samo moramo da sredimo sa portirima, ipak je ženski dom, znaš već... :)

17. Pa evo, reko da svratim da vas ne zaboravim :)

Iskreno, ne znam, al eto, svašta čovek nauči! :)

Ma ja kad se sredim... Lep sam ka curica :) A mislim, kad mogu ti vasi momci da upadnu, sto ne bi i ja...

18. Joj, ćuti, to ti je čitava procedura, bolje što ne znaš :))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.