Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ma kampovanja su zakon... naročito kod neke rijeke u zabiti... tamo đe i ratko pije kafu... ali ni te fore sa vikendicama nisu loše, naročito ako nije tvoja nego od nekog jarana... jer rulju je teško kontrolisati pod dejstvom anestezije :)
Ima padne neka PRCAČINA za 1. maj!!!!!!!!!!!!!!!
Ma kakva kontrola, plaćamo smeštaj, nismo ludi da kršimo. :)
Imam samo ovo da kažem: ko ne jebe za 1. maj taj nema pojma!
+1 :treptrep: :)
Има неку чар та ливада , спавање по шаторима , ватра .....ваљда то буди осећај најближи романтици код жена ... :))
e ko ne jebe pod šatorom, taj nema pojma...
Ma kakva romantika kad se istraumiram od tvrdokrilaca i komaraca?? Ovako lepo, u toplom ušuškanom sobičku, mi mladi i ludi, eh... :)
Ok, Buri, videću da nabacim neku ceradu ako ne bude pravog šatora.
taj rad kika, vjerovatno pomaže... mada nisam nikad pod ceradom...
Nema, bre, Jacke i Mile... Šta je ovo???
МА ту су , питају за тебе стално.Мила ти беше колегиница са факултета?
Nije. Samo smo učili istu materiju za ispite. :)
И кад ће овај Батиста да има меч , причао почетком јануара , курац , до дана данашњег ништа.Причало се и да треба са Кеном Шемроком ал курац , ни ту ништа....
Ja mislim da od njega nema ni go kurac. Mislim, čovek se sa 40 godina setio da krene u MMA.
Imam samo ovo da kažem: ko ne jebe za 1. maj taj nema pojma!
Kiko, ne staj na muku, vidiš koliko je sati...
Zašto, Forget??
Де знаш , можда је одувек био таленат ал није имао услова да се искаже....а можда и није , ипак треба пар борби да се види какав је ,ал како је кренуо не верујем да ће и једну да одради.......
Док Ренди Котур ради меч тридесетог овог месеца са 47 година....
Ma... imala sam ja planove za 1.maj, al' neće da bude...
On ima u snazi... Pa, ne znam kako da kažem... Jak je kao tri bika, mada je fora u tome što on ranije nije radio nikakve borilačke veštine. To mu je ogroman manjak.
Dobro, što se Rendija tiče, njemu svaki respekt. Ono se ne rađa svakog dana. Jesi li video onaj test koji je Rendi radio sa stiskom kragne?
Кад је лутки пукла глава , сва се смежурала?Видео сам , радио је после и неке кардио тестове , човек има ниво ...нечега... као човек од 20-25 година...
FMN, kad planovi krenu kako ne treba, treba napraviti još bolje planove. :)