Ко последњи последњик (117)

1. Дао сам им пиб, не треба им чак ни камера. Једини сам брадат у фирми... Јао, мораћу да купим узицу за сапун!

А баш ми је смор, пролазим туда тек за пар дана....

2. Javi samo kad će da te hapse, da ti stavim turpiju u štrudlu kad ti budem dolazila u posetu! :)

3. Pa možeš da pozoveš telefonom. Ja bih to uradila svakako.

4. САмо ти спреми штрудлу, и све ће бити у реду.

Ма кад будем пролазио свратићу. Изем ти савест, никад од мене угледан грађанин ове земље.

5. Borko, nije fora u savesti, fora je da si napravio krivični prekršaj, i za to možeš u zatvor. :) Al' ajd sad, dok te ne privedu, više voliš štrudlu sa makom ili sa orasima? :)

6. Не правим питање!

Не могу, пошто је рачун био 700 дин... А плус су ми дали рачун... Они су се зезнули. Најкривље ми што сам тупав, па само о томе мислим!

7. Joj, ja pomislih da si sipao za 7.000... Pa neće ni da te se sete za 700, ccc

8. Како да сипам у Југа 7000?

Никако да научим да је минимална разлика поштен из принципа и поштен у принципу, свега у два слова!

9. Znači ipak nećeš u tvorza? Ih... :/

10. Možda samo u KP dom...

11. Uh, dobro je, ne moram da mesim duplu meru štrudle!

12. Al greota da ne poneseš i vaspitačima...

13. Njima samo i da odnesem! Da ga vaspitaju kako valja. :)

14. А јој како сте зле. Има у вама инквизиторксе крви...

15. Dozvoli, ja sam čisto, neiskvareno zlo, genetika tu nema udela.

16. zdraus... o čemu vi?

17. Ау бре... Ок сад сам се заиста уплашио, и идем да се покријем ћебетом преко главе. Немој да ми посећујеш снове, има да се пробудим сед од страха!

Лаку ноћ!

18. Ja volim da terorišem!

19. :zadovoljno se smeška:
    Des Buri!

20. e'o nakratko... ko koga toleriše, ovaj teroriše?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.