Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Дао сам им пиб, не треба им чак ни камера. Једини сам брадат у фирми... Јао, мораћу да купим узицу за сапун!
А баш ми је смор, пролазим туда тек за пар дана....
Javi samo kad će da te hapse, da ti stavim turpiju u štrudlu kad ti budem dolazila u posetu! :)
Pa možeš da pozoveš telefonom. Ja bih to uradila svakako.
САмо ти спреми штрудлу, и све ће бити у реду.
Ма кад будем пролазио свратићу. Изем ти савест, никад од мене угледан грађанин ове земље.
Borko, nije fora u savesti, fora je da si napravio krivični prekršaj, i za to možeš u zatvor. :) Al' ajd sad, dok te ne privedu, više voliš štrudlu sa makom ili sa orasima? :)
Не правим питање!
Не могу, пошто је рачун био 700 дин... А плус су ми дали рачун... Они су се зезнули. Најкривље ми што сам тупав, па само о томе мислим!
Joj, ja pomislih da si sipao za 7.000... Pa neće ni da te se sete za 700, ccc
Како да сипам у Југа 7000?
Никако да научим да је минимална разлика поштен из принципа и поштен у принципу, свега у два слова!
Znači ipak nećeš u tvorza? Ih... :/
Možda samo u KP dom...
Uh, dobro je, ne moram da mesim duplu meru štrudle!
Al greota da ne poneseš i vaspitačima...
Njima samo i da odnesem! Da ga vaspitaju kako valja. :)
А јој како сте зле. Има у вама инквизиторксе крви...
Dozvoli, ja sam čisto, neiskvareno zlo, genetika tu nema udela.
zdraus... o čemu vi?
Ау бре... Ок сад сам се заиста уплашио, и идем да се покријем ћебетом преко главе. Немој да ми посећујеш снове, има да се пробудим сед од страха!
Лаку ноћ!
Ja volim da terorišem!
:zadovoljno se smeška:
Des Buri!
e'o nakratko... ko koga toleriše, ovaj teroriše?