Ко последњи последњик (117)

1. Mi svi Borka, jer je kriminalac i treba da ide u tvorza! :)

2. lako vam je kad vi svi na njega... BORKO POŠTENJAČINA...

3. On to voli, mislim to svi na njega.

4. Borko je natočio gorivo na pumpi i nije platio! Zbog takvih nam država propada!!! :))

5. Čuj propada? PROPALA!

6. On to voli, mislim to svi na njega.

ovo je prilično perverzno...

staklena narod nema ljeba da jede, a vi napadate Borka zato što nije platio gorivo i uštedio za kiflu sa eurokremom

7. JA JEDEM KIFLU OD JUČE DOK BORKO JEZDI DRUMOVIMA NA TUĐI RAČUN I JEDE KIFLE SA KREMOM!!! DA LI JE TO PRAVDA???!!!!111eleven!!1

8. Borko??? Iju, nikad se to ne bih nadala od njega... :)

Ćao, ljudi! Šta se radi?

9. Ćao jacka, svašta se radi, uglavnom se potkrada poštena država.

10. e palim ja... ajd ćao

11. Ja isto, srce bi da ostane, a duša spava ;))
    Laku noć!

12. Laka vam noć! Sanjajte Borka u zatvoru! :)

13. Garantovano smišljaju neku prevaru, kad je već Borku pošlo za rukom... :)

14. Hm... Organizovan kriminal! :))
    Nek im je sa srećom onda! :)

15. Oni će da natoče goriva za 800 dinara! :)
    Šta se radi, Jacka?

16. Ma jebavam se oko nekog seminarskog, nemam odakle da ga napišem, jebo ga onaj ko ga izmislio!

Šta kod tebe? Nije te bilo dugo kod nas... :)

17. Nisam htela da vam upadam na pola teme, a nikako da zaključaju 116. Ko poslednji...eto. :) Inače me nervira ovo vreme, osim toga je sve okej.
    Na koju temu je seminarski? Ti beše imaš veze sa medicinom? Možda ti mogu nešto preporučiti od literature..

18. Ljudska prava u vanrednim prilikama!!! Nigde literature, moram da navedem tri a imam samo neku Ratnu hirurgiju koja mi ne služi ni za koji moj, na netu imam svega tri i po rečenice i tačno ću da poludim!
    Možeš da pomogneš? Ne bih rekla... Ali hvala! :)

19. Uh, bolje bi to znao neko od pravnika.. :)) Stvarno nemam ideju. Prokleti seminarski.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.