Nisam htela da vam upadam na pola teme, a nikako da zaključaju 116. Ko poslednji...eto. :) Inače me nervira ovo vreme, osim toga je sve okej.
Na koju temu je seminarski? Ti beše imaš veze sa medicinom? Možda ti mogu nešto preporučiti od literature..
Ljudska prava u vanrednim prilikama!!! Nigde literature, moram da navedem tri a imam samo neku Ratnu hirurgiju koja mi ne služi ni za koji moj, na netu imam svega tri i po rečenice i tačno ću da poludim!
Možeš da pomogneš? Ne bih rekla... Ali hvala! :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mi svi Borka, jer je kriminalac i treba da ide u tvorza! :)
lako vam je kad vi svi na njega... BORKO POŠTENJAČINA...
On to voli, mislim to svi na njega.
Borko je natočio gorivo na pumpi i nije platio! Zbog takvih nam država propada!!! :))
Čuj propada? PROPALA!
ovo je prilično perverzno...
staklena narod nema ljeba da jede, a vi napadate Borka zato što nije platio gorivo i uštedio za kiflu sa eurokremom
JA JEDEM KIFLU OD JUČE DOK BORKO JEZDI DRUMOVIMA NA TUĐI RAČUN I JEDE KIFLE SA KREMOM!!! DA LI JE TO PRAVDA???!!!!111eleven!!1
Borko??? Iju, nikad se to ne bih nadala od njega... :)
Ćao, ljudi! Šta se radi?
Ćao jacka, svašta se radi, uglavnom se potkrada poštena država.
e palim ja... ajd ćao
Ja isto, srce bi da ostane, a duša spava ;))
Laku noć!
Laka vam noć! Sanjajte Borka u zatvoru! :)
Odoše... :)
Garantovano smišljaju neku prevaru, kad je već Borku pošlo za rukom... :)
Hm... Organizovan kriminal! :))
Nek im je sa srećom onda! :)
Oni će da natoče goriva za 800 dinara! :)
Šta se radi, Jacka?
Ma jebavam se oko nekog seminarskog, nemam odakle da ga napišem, jebo ga onaj ko ga izmislio!
Šta kod tebe? Nije te bilo dugo kod nas... :)
Nisam htela da vam upadam na pola teme, a nikako da zaključaju 116. Ko poslednji...eto. :) Inače me nervira ovo vreme, osim toga je sve okej.
Na koju temu je seminarski? Ti beše imaš veze sa medicinom? Možda ti mogu nešto preporučiti od literature..
Ljudska prava u vanrednim prilikama!!! Nigde literature, moram da navedem tri a imam samo neku Ratnu hirurgiju koja mi ne služi ni za koji moj, na netu imam svega tri i po rečenice i tačno ću da poludim!
Možeš da pomogneš? Ne bih rekla... Ali hvala! :)
Uh, bolje bi to znao neko od pravnika.. :)) Stvarno nemam ideju. Prokleti seminarski.