Ко последњи последњик (117)

1. Нема ништа лоше у уживању...

2. Taman posla! Volim da ljudi lajferišu, makar na štetu postovanja ovde. :)

3. Па то. Е, мало да се фалим, изгланцао сам ауто, блиста! Још кад би био мој...
    Него црвена, јел долазиш у понедељак?

4. Svaka čast! :) Evo i ja sam napravila tortu, možda će biti preslatka, ali šta da se radi...

Verovatno, ali mislim da neću ostati uveče duže, pa ne znam kada da dođem.
    A ti? :)

5. Е не знам ни ја кад да дођем. Мислим доћу сигурно, али кад везе немам. А и искрено, не знам ни кад је окупљање, само да је у понедељак.

6. Od 14 ha. Ali rano je to, neću da gledam fudbal, a ni da berem bele rade ceo dan. :))

7. Добро, играј фудбал ако нећеш да гледаш.

8. A vi volite samo noćna okupljanja,a?
    :)))

9. Ma vidiš Nat kako Borko planira da me zvekne loptom u glavu! Ja i fudbal, kuku meni... :))
    Može predvečernje okupljanje. :) Nat, kad ti stižeš?

10. Pa u 2, kad smo se i dogovorili.

11. Е тад ћу вероватно доћи.

Ако Црвена, увек може да се научи!

Нато пвт.

12. Odlično! Ja ne mogu posle 21h, a sve iza toga može. Pozdravljam vas, odoh da kupam ljubimca, usvinjio se, a valjalo bi da sutra bude beo. Ćao! :)

13. Pazi, bogati, nova tema... :))

Ćao, ako imam kome da se javim! :)

14. O,dobro veče svima-ako vas ima :)

15. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

16. Ipak ima žive duše ovde! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.