U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ma haos... Da se ubijem...
Kako mi se palo ovo pored svih intervencija, organizacija i sličnog pa da pišem šta mi volja... Ovako mogu samo da se češkam!
No, što tebi ne valja vreme? :)
Ma kako i da mi valja, treba proslavljati 1. maj, kad ono ništa. :/ Stvarno nije fer. Taman sam se ponadala zajebanciji u nekoj šumetini... :(
Meni se uvalili gosti... Doduše sutradan, ali svejedno moram trčati kući sabajle...
Ali dolaze mi dvoje klinaca, jedva čekam da ih vidim! :)
Voliš klince? :)
E, zavisi kako čije. Ako su lepo vaspitani, lepo se i slažemo. Razmaženu i bezovraznu decu ne mogu da smislim. Mislim da ću svoju decu ubiti od batina ako budu davali naznake razmaženosti. :D Ti se verovatno lepo slažeš sa dečurlijom, čim im se toliko raduješ. :)
Pobeda mi je na dohvat ruke!
Samo što nije... :)
Ako je toliko daleko, da probam da je dohvatim kurcem. Onda bi trebalo da uspem. :)
Znači zato muškarci pobeđuju na ovoj temi! Ima logike, ima... :)
Ima logike samo kad Kika pobedi, ostale ukenja.
A Laki? :)
E, staklena, pa i meni je bitno da su vaspitani zglavno, a ne da su divlji i razmaženi, da mi skaču po glavi i kače se na plafon! A ovi su mi ok pa im se i radujem! :))
Kiko! :)
Staklena, Laki nije ni pobeđivao ovde. Valjda...
Jacka! :)
Kako to onda da shvatim? :D
L@ki nije pobeđivao??? Jel moguće?! Pa on vazdan visi tu...
PRAVDA ZA L@KIJA!!! :)
L@KI ZA PRECEDNIKA!!!
Što? Jel preti štrajkom??? :)
Волим и ја вас , што би реко један бивши прецедник.....
И да се зна , победио сам у 4 игре .Трећи сам на листи свих победника по броју победа.
http://clgamer.com/wp-content/uploads/2011/01/Fuck-Yeah.jpg
A, pa nema podrške ako si pobeđivao... Vidim možeš sam! :)
Pobedaaaaaaa!!!! I dobar vecer naravno. :)
Nema da pobediš! :))
Aj laku noć! :)