Ко последњи последњик (117)

1. Ma haos... Da se ubijem...
    Kako mi se palo ovo pored svih intervencija, organizacija i sličnog pa da pišem šta mi volja... Ovako mogu samo da se češkam!

No, što tebi ne valja vreme? :)

2. Ma kako i da mi valja, treba proslavljati 1. maj, kad ono ništa. :/ Stvarno nije fer. Taman sam se ponadala zajebanciji u nekoj šumetini... :(

3. Meni se uvalili gosti... Doduše sutradan, ali svejedno moram trčati kući sabajle...
    Ali dolaze mi dvoje klinaca, jedva čekam da ih vidim! :)
    Voliš klince? :)

4. E, zavisi kako čije. Ako su lepo vaspitani, lepo se i slažemo. Razmaženu i bezovraznu decu ne mogu da smislim. Mislim da ću svoju decu ubiti od batina ako budu davali naznake razmaženosti. :D Ti se verovatno lepo slažeš sa dečurlijom, čim im se toliko raduješ. :)

5. Pobeda mi je na dohvat ruke!

6. Samo što nije... :)

7. Ako je toliko daleko, da probam da je dohvatim kurcem. Onda bi trebalo da uspem. :)

8. Znači zato muškarci pobeđuju na ovoj temi! Ima logike, ima... :)

9. Ima logike samo kad Kika pobedi, ostale ukenja.

10. E, staklena, pa i meni je bitno da su vaspitani zglavno, a ne da su divlji i razmaženi, da mi skaču po glavi i kače se na plafon! A ovi su mi ok pa im se i radujem! :))

Kiko! :)

11. Staklena, Laki nije ni pobeđivao ovde. Valjda...
    Jacka! :)

12. Staklena, Laki nije ni pobeđivao ovde.

Kako to onda da shvatim? :D

13. L@ki nije pobeđivao??? Jel moguće?! Pa on vazdan visi tu...

PRAVDA ZA L@KIJA!!! :)

14. L@KI ZA PRECEDNIKA!!!

15. Što? Jel preti štrajkom??? :)

16. Волим и ја вас , што би реко један бивши прецедник.....

И да се зна , победио сам у 4 игре .Трећи сам на листи свих победника по броју победа.

http://clgamer.com/wp-content/uploads/2011/01/Fuck-Yeah.jpg

17. A, pa nema podrške ako si pobeđivao... Vidim možeš sam! :)

18. Pobedaaaaaaa!!!! I dobar vecer naravno. :)

19. Nema da pobediš! :))
    Aj laku noć! :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.