Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma haos... Da se ubijem...
Kako mi se palo ovo pored svih intervencija, organizacija i sličnog pa da pišem šta mi volja... Ovako mogu samo da se češkam!
No, što tebi ne valja vreme? :)
Ma kako i da mi valja, treba proslavljati 1. maj, kad ono ništa. :/ Stvarno nije fer. Taman sam se ponadala zajebanciji u nekoj šumetini... :(
Meni se uvalili gosti... Doduše sutradan, ali svejedno moram trčati kući sabajle...
Ali dolaze mi dvoje klinaca, jedva čekam da ih vidim! :)
Voliš klince? :)
E, zavisi kako čije. Ako su lepo vaspitani, lepo se i slažemo. Razmaženu i bezovraznu decu ne mogu da smislim. Mislim da ću svoju decu ubiti od batina ako budu davali naznake razmaženosti. :D Ti se verovatno lepo slažeš sa dečurlijom, čim im se toliko raduješ. :)
Pobeda mi je na dohvat ruke!
Samo što nije... :)
Ako je toliko daleko, da probam da je dohvatim kurcem. Onda bi trebalo da uspem. :)
Znači zato muškarci pobeđuju na ovoj temi! Ima logike, ima... :)
Ima logike samo kad Kika pobedi, ostale ukenja.
A Laki? :)
E, staklena, pa i meni je bitno da su vaspitani zglavno, a ne da su divlji i razmaženi, da mi skaču po glavi i kače se na plafon! A ovi su mi ok pa im se i radujem! :))
Kiko! :)
Staklena, Laki nije ni pobeđivao ovde. Valjda...
Jacka! :)
Kako to onda da shvatim? :D
L@ki nije pobeđivao??? Jel moguće?! Pa on vazdan visi tu...
PRAVDA ZA L@KIJA!!! :)
L@KI ZA PRECEDNIKA!!!
Što? Jel preti štrajkom??? :)
Волим и ја вас , што би реко један бивши прецедник.....
И да се зна , победио сам у 4 игре .Трећи сам на листи свих победника по броју победа.
http://clgamer.com/wp-content/uploads/2011/01/Fuck-Yeah.jpg
A, pa nema podrške ako si pobeđivao... Vidim možeš sam! :)
Pobedaaaaaaa!!!! I dobar vecer naravno. :)
Nema da pobediš! :))
Aj laku noć! :)