Hvala Gogo. :) Mora se, sutra slava, sve su oči uprte u mene, moram da se trudim. :)
Ja obožavam da pravim slatkiše, a volim i da probam. Više puta :)
Onda da vas očekujem sutra na ručku? Ili možda večeri? :))
zene ocemo li probati nesto od toga pa da kazemo u lepo je stvarno...ili cu ja morati neku svoju perverziju da saljem u taperveru pa nekom brzom postom....
Samo ti postavi ovde na forumu sliku te lepote koju praviš,a možda nam i proslediš recept :)
Ja na poslu svima podelila recept za fondan,samo ovde kod mene je teže kupiti fruktozu i dekstrozu i ostale "oze" :)
Ali,kad se do'vatim...hehehehe,samo da se malo oporavim od torti sa sinovljevog rođendana ;)
gogo rekoh da padne neki gurmanluk live...ima da popizdim i na kraju pokupim nat i jos njih par da dodjemo u crkvu da spremamo...
Пропала тема ко мудо кроз поцепане гаће ..
Biće kasnije malo. :) Ona sa fondanom od juče je ispala tako infantilna, da me sramota. Čini mi se kao da će progovoriti "Srećan 2. rođendan".
Hehehehe,Pajko,odlična ideja :))
Bela ti je svet u malom-samo da se "ovremeni",da bude lepo vreme,jer je inače šit.
Na jezerima,na Neri..milina :)
ED:Pozdrav sad idem,pa se pišemo :))
Смртоносна шорка! http://www.youtube.com/watch?v=c8Du9QUJ4TY
Sad sam hteo nešto pametno da napišem, ali ne ide mi nikako.
Alchajmer?
Onaj mali Nemac što skriva stvari po kući?
E, baš taj!
Hvala, nisam gladan.
EDIT: Evo sad se, i sam čudim kakvu sam glupost otkucao.
Pojedi nešto ipak :)
Ne izgledam kao da sam iz Bijafre.
Kao savremen prilaz u usmeravanju procesa i ljudi, menadžment se definiše kao “proces kreiranja i održavanja uslova u kojima pojedinci radeći zajedno u grupama, efikasno postižu određene ciljeve.
Menadžment je multidisciplinarna veština koja tretira tehno-ekonomske kategorije i rezultate u kontekstu međuljudskih odnosa i može se definisati kao proces upravljanja i rukovođenja organizacijama.
Menadžment predstavlja funkciju čiji je cilj da se na efikasan način obezbede, rasporede i iskoriste ljudski napori i fizički resursi kako bi se postigao neki cilj.
Menadžment je proces planiranja,organizovanja, usmeravanja i kontrolisanja aktivnosti zaposlenih u kombinaciji s drugim organizacionim resursima kako bi se postigli postavljeni ciljevi.
:((( Nenaučljivo!!! Otpašće mi glava...
Па и није баш нешто компликовано , све ово ја радим практично у ХБСВ-у са мојим тимом људи :))
Него , скидам сад неки филм "Тор" , да , онај са чекићом ...... јуче гледах "Д веј бек" , добар беше ..... а ти ме Жацка подсети да и ја треба да кренем са читанијем , а већ три дана говорим себи како од сутра треба да почнем , време је да се тргнем и заиста кренем.....
Staklena,primi izraze mog najdubljeg poštovanja! :))
To je za mene već podvižništvo! :))Alal vera :)
Ja sam od onih kulinarki/kolačarki koje vole da prave klopu/kolače,al' ih slabo jedu;kažu da je to idealna kombinacija :))