Ко последњи последњик (117)

1. Staklena,primi izraze mog najdubljeg poštovanja! :))
    To je za mene već podvižništvo! :))Alal vera :)

Ja sam od onih kulinarki/kolačarki koje vole da prave klopu/kolače,al' ih slabo jedu;kažu da je to idealna kombinacija :))

2. Hvala Gogo. :) Mora se, sutra slava, sve su oči uprte u mene, moram da se trudim. :)

3. Ja obožavam da pravim slatkiše, a volim i da probam. Više puta :)

4. Onda da vas očekujem sutra na ručku? Ili možda večeri? :))

5. zene ocemo li probati nesto od toga pa da kazemo u lepo je stvarno...ili cu ja morati neku svoju perverziju da saljem u taperveru pa nekom brzom postom....

6. Samo ti postavi ovde na forumu sliku te lepote koju praviš,a možda nam i proslediš recept :)
    Ja na poslu svima podelila recept za fondan,samo ovde kod mene je teže kupiti fruktozu i dekstrozu i ostale "oze" :)
    Ali,kad se do'vatim...hehehehe,samo da se malo oporavim od torti sa sinovljevog rođendana ;)

7. gogo rekoh da padne neki gurmanluk live...ima da popizdim i na kraju pokupim nat i jos njih par da dodjemo u crkvu da spremamo...

8. Пропала тема ко мудо кроз поцепане гаће ..

9. Biće kasnije malo. :) Ona sa fondanom od juče je ispala tako infantilna, da me sramota. Čini mi se kao da će progovoriti "Srećan 2. rođendan".

10. Hehehehe,Pajko,odlična ideja :))
    Bela ti je svet u malom-samo da se "ovremeni",da bude lepo vreme,jer je inače šit.
    Na jezerima,na Neri..milina :)

ED:Pozdrav sad idem,pa se pišemo :))

11. Sad sam hteo nešto pametno da napišem, ali ne ide mi nikako.

12. Onaj mali Nemac što skriva stvari po kući?

13. Hvala, nisam gladan.
    EDIT: Evo sad se, i sam čudim kakvu sam glupost otkucao.

14. Pojedi nešto ipak :)

15. Ne izgledam kao da sam iz Bijafre.

16. Kao savremen prilaz u usmeravanju procesa i ljudi, menadžment se definiše kao “proces kreiranja i održavanja uslova u kojima pojedinci radeći zajedno u grupama, efikasno postižu određene ciljeve.

Menadžment je multidisciplinarna veština koja tretira tehno-ekonomske kategorije i rezultate u kontekstu međuljudskih odnosa i može se definisati kao proces upravljanja i rukovođenja organizacijama.

Menadžment predstavlja funkciju čiji je cilj da se na efikasan način obezbede, rasporede i iskoriste ljudski napori i fizički resursi kako bi se postigao neki cilj.

Menadžment je proces planiranja,organizovanja, usmeravanja i kontrolisanja aktivnosti zaposlenih u kombinaciji s drugim organizacionim resursima kako bi se postigli postavljeni ciljevi.

:((( Nenaučljivo!!! Otpašće mi glava...

17. Па и није баш нешто компликовано , све ово ја радим практично у ХБСВ-у са мојим тимом људи :))

Него , скидам сад неки филм "Тор" , да , онај са чекићом ...... јуче гледах "Д веј бек" , добар беше ..... а ти ме Жацка подсети да и ја треба да кренем са читанијем , а већ три дана говорим себи како од сутра треба да почнем , време је да се тргнем и заиста кренем.....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.