Ama, L@ki! Ne znam jel me više baca u depresiju činjenica da je ovo sve jedno te isto pa mi pravi zbrku, ili to što i pored toga što je sve isto - ja glupava pa opet ne mogu da zapamtim! Dumrem, i ništa drugo!!! :)
I kome je do čitanija, kad postoje dobri filmovi... :/
Да , све то може да стане , мање више у једну реченицу ,али са једном наученом реченицом не можеш да положиш испит :)) исто као што је било код мене на колоквијуму из философије , човек буквално писао књигу око једне једине мисли , само у разним варијацијама и формулацијама.Уместо да ја кажем , "кључ Јасперсове философије је комуникација и заједница људи" ја сам писао 6 А4 страница ....... и опет се све свело на исто ....
Да , све то може да стане , мање више у једну реченицу ,али са једном наученом реченицом не можеш да положиш испит :))
Au, jel moglo to malo nežnije?! :)
E, ta filosofija mi je i u srednjoj išla na onaj jedan živac, baš zato što je moglo sve normalno da se kaže, ali nije bilo dozvoljeno normalno, nego mora okolo kere pa na mala vrata. 'Bem ti takve nauke!
Ama, L@ki! Ne znam jel me više baca u depresiju činjenica da je ovo sve jedno te isto pa mi pravi zbrku, ili to što i pored toga što je sve isto - ja glupava pa opet ne mogu da zapamtim! Dumrem, i ništa drugo!!! :)
I kome je do čitanija, kad postoje dobri filmovi... :/
Да , све то може да стане , мање више у једну реченицу ,али са једном наученом реченицом не можеш да положиш испит :)) исто као што је било код мене на колоквијуму из философије , човек буквално писао књигу око једне једине мисли , само у разним варијацијама и формулацијама.Уместо да ја кажем , "кључ Јасперсове философије је комуникација и заједница људи" ја сам писао 6 А4 страница ....... и опет се све свело на исто ....
Au, jel moglo to malo nežnije?! :)
E, ta filosofija mi je i u srednjoj išla na onaj jedan živac, baš zato što je moglo sve normalno da se kaže, ali nije bilo dozvoljeno normalno, nego mora okolo kere pa na mala vrata. 'Bem ti takve nauke!
http://www.youtube.com/watch?v=ENkw3V1ZsAI&feature=share
Laki bre, šta je ovo? :))
Napokon! Koliko vremena je prošlo....Ponovo ujedinjen sa temom! Ću zaplačem!
A vi kako ste?
E da, zaboravih da ti kažem da je ovde uglavnom pusto kao na Jupiteru. :)
То ће се променити! Једног дана.
:)))
nova tura nova avantura, ODPOCMITE :)
Ko sve ovde ne svraća... :)
Ahoj. Ja doš'o. :)
Ja doš'o da malo pobedim. :)
Uroše, vraćaj nam temu u aktivne!!! I zaključaj ovo sad, red je da i ja pobedim. :)
Pobedaaaa!!!
Au, ja sa Pufnom ne smem da se kačim... Ima sataru!
Noz. :)
Sečivo je sečivo, ne bih ti se zamerala. :)
Ma ja to za pilice, pravila supu danas. :)
Имао сам чукање данас у Чачку.
Ne bih volela sad da imam kljun i krestu. :)
O Borko, kriminalac ponovo, a?