Ко последњи последњик (117)

1. Pa, da, tako i ja gledam, znaš koliko mi je značio taj jedan dan... A učila sam 2 dana sve ukupno :) Sreća pa nije bilo teško...

2. Hahaha, da je bilo u petak, oduzelo bi ti 50% vremena utrošenog za spremanje! Ma dobro, makar nije u 6-7 uveče, tad prilično poludim dok ceo dan kao na iglama moram da čekam. :)

3. Pa, to ti kažem :)) Joj, da, bilo u 1, to nije ni rano ni mnogo kasno, taman sam bila dovoljno budna :))

4. Čitala sam negde da je organizmu potrebno sat vremena da se totalno razbudi, pa se savetuje kad imamo neke obaveze ujutru tipa ispit, da se ustane minimum 1h ranije od zakazanog vremena. :) Bilo je efekta, moram priznati.

5. Ustala sam ja još u 9, da kao ponovim malo :) Ne volim kad je u 8 ujutru, nekad i tako bude, to je mnogo rano, ne znam gde se nalazim tada...

6. Meni u poslednje vreme u pola 10 bude ispit uglavnom, a ja iz Šapca dolazim, i to u Kumodraž prokleti! E, to je rano. :))

7. Uuu, jeste rano :)) Nisam znala da studiraš farmaciju :)

8. Jašta. Jedini smo izrodi na kraju sveta, gde nije ista vremenska zona kao u ostatku Beograda. Dok sam živela tamo na brdu, popravila mi se krvna slika drastično. :D

9. :)) Bila sam samo jednom, išla sa drugaricom... Da, ono je definitivno kraj sveta :))

10. Bar su stanovi bili jeftiniji nego u centru, jebiga. :))

11. Borko, to je neki znak!

Није ме бре знаком ударила већ пунтом.

Jel bar neka ta plavuša, da se bar ovajdiš od tog parkiranja? :)

Морам признати да јесте...

Ljubav na prvi sudar :)

Сад шта је не знам, ал имам обавезу да се јавим следећи пут кад будем био тамо. А могу да будем и користољубив, па да правим глупости јер имам везу.

Još ako pravi dobar slavski kolač... :)

Не живи се само од славског колача!

Gotov je. Pečen.

Ау бре, какве сте! Већ сам испечен, а ни једна да се запита јел сам добро, да нисам можда повређен...

А вас две ко праве штреберке!

Да бре Форгет, победа, али моја!

12. Jesi li dobro, Borko, da nisi povređen? Evo, ja te pitam :)

Ne, pobeda je ipak moja!

13. Ма нисам, не брини, хвала на питању!

Ма не надај се узалуд!

14. Ајмо , ПОБЕДА!!!

15. http://www.youtube.com/watch?v=Eu_U4l7GoFE&feature=related

журеза , психоделија, лудило .......

16. ŠTA je ono stvorenje na 25oj sekundi? O_o

17. Ne znam za stvorenje, ali učiteljica je Mira Adanja Polak...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.