Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nista strasno? Zato ja ne idem tamo, redovno me neko zgazi autom.
Био сам паркиран. ударио ме је пандур службеним колима. Пандурка заправо, и то још плавуша. Па сам морао да јој препаркирам ауто јер није умела сама.
Ahahahahah, ko joj dade znacku i auto! Gospode!
Umalo da se udavim od smeha!
Borko, to je neki znak!
Pa to samo njemu može... :) Nato, kakav znak ti ceniš da je? :)
Jel bar neka ta plavuša, da se bar ovajdiš od tog parkiranja? :)
Ljubav na prvi sudar :)
Hahahahah, ima smisla, ima! :))
Baš ćemo da ga pitamo. Vidiš da ga nema, zaglavio kod pandurke na slavi!
Ma ko njemu zna... Još ako pravi dobar slavski kolač... :)
Gotov je. Pečen.
Opet Borko kriminališe?
Nema nikoga? Pa, dobro, onda ja mogu da pobedim!
Aha, tu grešiš.
Ne tako brzo. :)
A znači, nisam sama? Super :))
Još malo ću ti praviti društvo, pa bežim napolje, lep je dan. :)
Šta se radi inače?
Evo, sad došla sa nekog kolokvijuma... Malo sam umorna... Ali, dan je stvarno divan :) Šta ima kod tebe?
Organizujemo se za večeras, biće neka svirka, pa sam hepi. :)
Otkud kolokvijum subotom??
O, blago tebi :)
Pa, imamo mi često subotom i nedeljom čak, ludaci...
Kakva nepravda! Umesto tih dana da se odmoriš od svega, moraš da se cimaš do faksa i radiš kolokvijume.. Mada opet, kad bi me pitali da li bih više volela kolokvijum da radim u petak ili u subotu, izabrala bih subotu. Jedan dan često mnogo znači. :D