ојсааа ....... ТИ ВОЛИШ ЊУ, ти волиш њу, А ТЕБЕ ЈА, а тебе ја, О ДА ЛИ ТО, о да ли то, ОНA ЗНА, она за, МА И ДА ЗНА, ма и да зна, НЕК МИ ТЕ ДА, нек ми те да, ЈЕР НОЋАС САМ, јер ноћас сам, НЕВАЉАЛА, неваљала :)
Ti si ljubitelj girosa? Kao još neko koga znam. :) Ja i nisam nešto, mesina kao mesina. Jedino mi kul one tortilje, ali volim da ih punim barenim i svežim povrćem, pa dodam propržene šunkice. :)
Aha...
... njanjanja POBJEDA!
Lepo piše, ko poslednji POSLEDNJIK. Nema pobede.
auuuu ovo je zajeb, nema dalje... nego ja sam ondak POSLEDNJIK
Ti si KRAJIŠNIK, ne možeš biti i POSLEDNJIK!!!
TAKO JE STAKLENA! JA SAM KRAJIŠNIK! A TI AKO OŠ POSLEDNJUJ OVDJE! IMAŠ MOJU MORALNU PODRŠKU!
HOĆU!! AJ ŽIV BIO!!
Само велика слова...............
KAPSLOK RULZ!!
Види пост минут после мог!Да ли ја то назирем жељу за ПОБЕДОМ у овим акцијама?
Naravno, pošto tebi ta želja manjka, pa odgovaraš 5 min nakon mene. :)
Истина , занемарујем ово суштаствено такмичење ......
http://www.youtube.com/watch?v=4BR_e5Z-_Dk
ојсааа ....... ТИ ВОЛИШ ЊУ, ти волиш њу, А ТЕБЕ ЈА, а тебе ја, О ДА ЛИ ТО, о да ли то, ОНA ЗНА, она за, МА И ДА ЗНА, ма и да зна, НЕК МИ ТЕ ДА, нек ми те да, ЈЕР НОЋАС САМ, јер ноћас сам, НЕВАЉАЛА, неваљала :)
Hahahahaha, moram da priznam da mogu da te zamislim kako pevaš tu pesmu! Zato se i smejem! :D
Ooooo, ko to ne spava? I ja ne mogu. Muka mi ceo dan. Nisam trebala da jedem giros.
Ti si ljubitelj girosa? Kao još neko koga znam. :) Ja i nisam nešto, mesina kao mesina. Jedino mi kul one tortilje, ali volim da ih punim barenim i svežim povrćem, pa dodam propržene šunkice. :)
Ma ja to bez onih ljutih dodataka. Ajd na jednu partiju pa da ležem.
Ajd, al' preko lap topa sam, biću malo sporija..
Ima li koga? :)
Гост изненађења!
:))
Uroše :)) Nice to see you here! :) E, mnogo ti je dobra ta defka, mene retko šta baš oduševi, ali ono ''Oboje''...nemam reči :))