Evo, ništa, budna sam jer moram da probudim cimerku za pola sata, tako mi rekla, ne znam što... :) I tako dežuram ovde za laptopom... A druga nije došla iz grada još uvek... Šou program s njima :) A igre... pa, mogu ti reći, otkad teme nema, slabo nešto...
Морам да се активирам више да размрдам народ :)))
Баш би ти било кул кад би цимерка, након повратка из града, направила неку буку и пробудила другу цимерку тачно на време.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Хвала лепо :)))
Шта има? Како се игре држе у мом одсуству?
Nema na čemu :) Da bude još takvih :))
Evo, ništa, budna sam jer moram da probudim cimerku za pola sata, tako mi rekla, ne znam što... :) I tako dežuram ovde za laptopom... A druga nije došla iz grada još uvek... Šou program s njima :) A igre... pa, mogu ti reći, otkad teme nema, slabo nešto...
Морам да се активирам више да размрдам народ :)))
Баш би ти било кул кад би цимерка, након повратка из града, направила неку буку и пробудила другу цимерку тачно на време.
Moraš, ne vredi, zadnje vreme došlo :))
Joj, spava ova kao top, nema šanse da je ova druga probudi, veruj mi, provereno :)
Можда ако би инсталирала у собу неку скаламерију, где би отварање врата од стране ове што скита, изазвало ударац тигања по глави ове уснуле!
:)))
:))) Imaš ti interesantnih ideja :)) Samo nemam tiganj ovde, ni šerpu čak, ukrali nam :) Jedino nekom vodom da je polijemo :))
Па замисли само, то би било спектакуларно, не би јој било жао да носи чворугу пар дана.
:))
Pa, ne bi se ljutila, ja mislim :)) Sve u svrhu buđenja :))
Она искаче из кревета системом косог хица!
:)))
Da, baš tako :)) A krevet joj okrenut tako da stalno ustaje na levu nogu, pa ti vidi kako je meni :))
Ништа није препустила случају :)))
Отишао сам, препуштам ти лажну наду у победу! Лаку ноћ!
Laku noć :) Baš me uteši sad...
Dosta je bilo, zaključavajte!
Слажем се .......
Ma jok, šta fali još malo.
Još 5 minuta.
Što izmišljaš, vidiš koliko je prošlo! :P
Žali se Haškom tribunalu.
Odbija se.
UEFA je stroga.