Ко последњи последњик (117)

1. Хвала лепо :)))
    Шта има? Како се игре држе у мом одсуству?

2. Nema na čemu :) Da bude još takvih :))

Evo, ništa, budna sam jer moram da probudim cimerku za pola sata, tako mi rekla, ne znam što... :) I tako dežuram ovde za laptopom... A druga nije došla iz grada još uvek... Šou program s njima :) A igre... pa, mogu ti reći, otkad teme nema, slabo nešto...

3. Морам да се активирам више да размрдам народ :)))
    Баш би ти било кул кад би цимерка, након повратка из града, направила неку буку и пробудила другу цимерку тачно на време.

4. Moraš, ne vredi, zadnje vreme došlo :))

Joj, spava ova kao top, nema šanse da je ova druga probudi, veruj mi, provereno :)

5. Можда ако би инсталирала у собу неку скаламерију, где би отварање врата од стране ове што скита, изазвало ударац тигања по глави ове уснуле!
    :)))

6. :))) Imaš ti interesantnih ideja :)) Samo nemam tiganj ovde, ni šerpu čak, ukrali nam :) Jedino nekom vodom da je polijemo :))

7. Па замисли само, то би било спектакуларно, не би јој било жао да носи чворугу пар дана.
    :))

8. Pa, ne bi se ljutila, ja mislim :)) Sve u svrhu buđenja :))

9. Она искаче из кревета системом косог хица!
    :)))

10. Da, baš tako :)) A krevet joj okrenut tako da stalno ustaje na levu nogu, pa ti vidi kako je meni :))

11. Ништа није препустила случају :)))
    Отишао сам, препуштам ти лажну наду у победу! Лаку ноћ!

12. Laku noć :) Baš me uteši sad...

13. Dosta je bilo, zaključavajte!

14. Слажем се .......

15. Ma jok, šta fali još malo.

16. Što izmišljaš, vidiš koliko je prošlo! :P

17. Žali se Haškom tribunalu.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.