Ко последњи последњик (117)

1. Што онда питаш друге?

2. Cvetna košulja ili tunika, teksas suknja i baletanke, ako ih voliš. Stilista je moje nesuđeno zanimanje, hm... :))
    Ćao!

3. Borko nemaš pojma, pa moram da pitam...
    Hvala Mar, nekako mi uvek ubodeš raspoloženje :)

4. Жене... Много сте бре комликоване.

5. Kaizen kao sredio server, a meni samo gubi kontakt. Biće da je do mene.
    Da, ženska intuicija, takođe zlo! :)

6. Nije do tebe...i meni se isto na pojedinim temama vrti u beskraj...

7. Meni je net povezan sa fiksnim, pa je naknadni kontakt oslabljen po spuštanju slušalice. Stručno rečeno. :)

8. Ma meni je ekstra brz i sam za sebe, sve mi radi supersonično osim Vuke.

9. Treba samo da se preselimo na drugi sajt. A mi zapeli za ovaj pa to ti je! Kao neki sajtološki patriotizam.

10. Jaodkadspavamnanjemumojmužvišenehrče fazon :)
    Ne mogu da menjam :)

11. Da, to je to. Pomoći nema. :) I da se izmenja, kući se čovek vraća, te mu hrkanje dođe kao uspavanka. A posle Borko: žene komplikovane, njanja.... :)))

12. Ne znam za tebe, ali ja baš nisam komplikovana, samo mi treba naći žicu.

13. Pa isto. "Moje je srce violina, što ga diraš kad ne znaš da sviraš!" :)) Dobro, kad nije ovako drastično, onda je smaranje pa samo delujemo komplikovano. Inače nismo, naravno.

14. Ali priznaj, kad te neko smara onda namerno komplikuješ ;)

15. Naravno. Jednom sam rekla direktno "ne sviđaš mi se", a onda me je taj pitao koliko zapravo treba da da novca. Kad nekom ne možeš objasniti, onda mu sasvim do kraja ne možeš objasniti, pa je red da bude bar zabavno, kratkotrajno i sa što manje posledica u vidu nerviranja. Ovo su naravno drastični slučajevi. :)

16. Sorry, Mar, gledam tenis :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.