Ma kontam to, ali ako si mu prodao mesto, morao te je formalno useliti, a sećam se da si me pitao za iseljaj. Šta kažeš, je l' imam dobro pamćenje, a? :)
Ih, ti baš o svemu misliš dosta unapred! :) Ja nisam uspela ove godine da prodam mesto, upravnik doma problematičan bio, i taman kad su me "iselili" na papiru, promene upravnika. Kakav smor. Ostadoh kratkih rukava.
U Peneziću? Nemam pojma, drugarice živele tamo, nisu ga pominjale nešto. Ovaj baksuz sad otišao u Karaburmu, da ih sredi malo. :) Smajli sam stavila jer mi smešno, a smešno mi jer sam pokvarena. :))
Isto, 7 komada. Usporila sam se zbog problema sa zdravljem, posle i zbog nesporazuma sa profesorkom, pa me oborila na naslovu prvog pitanja u prošlom roku.. Da sam tad imala sreće, do kraja ovog meseca bi mi ostala samo 4 komada, al' jbg. Kako tebi?
Imam još tri komada do kraja i diplomski. I mene sjebali brojni problemi koji su me snašli. Mogao sam dosad da spremim ceo jedan ispit, ali ništa. Izgleda da neću završiti sve u junu. Jebiga..
Staklo! :)
KIKANE! :)
Š'a ima?
Konkurisala sam da volontiram na Exitu, ponovo. Imam neke sulude ideje, pa videćemo šta će biti od svega toga.
Šta ti radiš?
Lepo, lepo.
Ja se smaram. Jurcao sam celog dana gore - dole, sad me nešto glava boli. Jedva gledam.
I ja sam prilično umorna, al' mi ispod časti da legnem pre ponoći na spavanje. :) Šta si radio za dom? Jesu li te iselili bez tebe?
Nisam se ja nikad ni useljavao u dom. Samo me je jedan lik pitao da konkurišem da bi mesto kupio od mene.
Ma kontam to, ali ako si mu prodao mesto, morao te je formalno useliti, a sećam se da si me pitao za iseljaj. Šta kažeš, je l' imam dobro pamćenje, a? :)
Imaš! Svaka čast! :)
Da, formalno jesam useljen, nego je iseljenje tek tamo u decembru ili kad već... Zato sam te pitao, da se informišem na vreme.
Ih, ti baš o svemu misliš dosta unapred! :) Ja nisam uspela ove godine da prodam mesto, upravnik doma problematičan bio, i taman kad su me "iselili" na papiru, promene upravnika. Kakav smor. Ostadoh kratkih rukava.
Čekaj, ti si imala ono apsolventsko mesto? U kom si to domu bila?
Jašta, da je upravnik bio iole normalniji, mogla sam ustupiti mesto i uzeti pare. U 4. Aprilu.
Aaaaa, ja rekoh u Peneziću. Znam da je onaj upravnik baš gadan.
U Peneziću? Nemam pojma, drugarice živele tamo, nisu ga pominjale nešto. Ovaj baksuz sad otišao u Karaburmu, da ih sredi malo. :) Smajli sam stavila jer mi smešno, a smešno mi jer sam pokvarena. :))
Čekaj, ne razumem. Da taj upravnik neće tamo nekog da jebe?
Nekonkretizovano će ih jebati dok svako ne bude na mestu na kojem je useljen. A za konkretizovano jebanje nemam informacije. I bolje, gadan je.
Nego, kako ti ide sa studiranjem? Još koliko do kraja?
Isto, 7 komada. Usporila sam se zbog problema sa zdravljem, posle i zbog nesporazuma sa profesorkom, pa me oborila na naslovu prvog pitanja u prošlom roku.. Da sam tad imala sreće, do kraja ovog meseca bi mi ostala samo 4 komada, al' jbg. Kako tebi?
Imam još tri komada do kraja i diplomski. I mene sjebali brojni problemi koji su me snašli. Mogao sam dosad da spremim ceo jedan ispit, ali ništa. Izgleda da neću završiti sve u junu. Jebiga..
Ma bez žurbe.. Nadam se da si rešio te probleme, da te više ne zajebavaju.