Ко последњи последњик (117)

1. hahahaaaa, dobra si ti, Staklena!

2. Ja sam se bacila na sport i počela navodno da smanjujem slatkiše, al' ono, jedno po jedno. Trčala sam nekih sat vremena s pauzama, naravno, i sad me boli svaki svakcati mišić. :)

3. E da, trčanje. To obožavam! Od sledeće nedelje definitivno, kad prođu ispiti. Jedva čekam. Neće niko dide sa mnom na more ako se ne upristojim za plažu! :)

4. Lepo, okružen sam vežbačima, tj. vežbačicama. :))

5. Nedostajaće mi moje salce ako ode... Dugo smo se družili, poveravala sam mu tajne, ušuškivala ga pred spavanje u toplo ćebence... Eh... :)

6. Aj što će da mi fali, nego EEEEJ, znate li vi koliko novaca je to salce mene koštalo! Koliko je tu čokolada, prasića, pilića i jaganjaca! EEEEEEEJ! :)

7. staklena, to ti je klasična sponzoruša. Ali ja je voliiim. :D

"Kupačice moja, napravićemo čudo!"

Hahhaahahhaa

8. Sve je manje riže...

9. Ne znam zašto, ali bez problema mogu da zamislim Uroša u toj sceni sa snimanjem. Nemojte da mu kažete. :)

10. Sve je manje riže...

Sve je više Kike. :D

Ne znam zašto, ali bez problema mogu da zamislim Uroša u toj sceni sa snimanjem. Nemojte da mu kažete. :)

Nikako! Što je napisano na 72. strani Ko poslednji... ostaje na 72. strani. :D

11. Sve je više Kike. :D

AHAHAHAHAHAHA kako dobro! :D
    E, odoh u horizontalu, muti mi se vid. Laka noć.

12. Laku noć, Gumena!

13. Laka noć, staklenka. Mislim da ću i ja da lalam. Boledu me rebarca. U prethodne dve godine sam bila aktivna k'o kompjuterski gik iz američkih filmova. :/ Pozzvozz.

14. Laku noć i tebi, Olujna!

15. Učini mi se da je zaključana.
    Kad se sad nisam šlogirao!

16. ima li ovdje nekoga da jebe?

17. Nema, kriziramo. Al' idem ja uskoro da učim, pa će biti seksa na sve strane, siluju me u mozak svi ti silni podaci.

18. Od učenja još niko nije umro.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.