Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma nisam rešio skoro ništa. Tek sad će da mi usledi žešće cimanje. Ako mi je za utehu, bar ja nisam izazvao sve to.
Poslednja! :maše i šalje poljupce i baca cveće:
Samo hladne glave, Kikane! I ne zaboravi da pustiš govno da smrdi kad god imaš priliku.
Des Storma! :)
:ufatila cvet:
http://i25.photobucket.com/albums/c74/Pianoman_NY/Sylvesterflowers.gif
Zdravo, Storma.
Tako, Staklena, ti uhvati cveće, a poljupci su za Kiku.
Dugo me nije bilo ovde, otkako khmdušmanikhm prebaciše na igre. Š'a se radi? Diđu mismi? :pogled pun nade:
Ni ja ovde nisam bio dugo, pa se ne hvalim. :)
Of skroz vi did! :)
Inače, toliko sam umorna da sam citiranu rečenicu gledala jedno 20ak sekundi ne kontajući šta je pisac 'teo da kaže. Kontam da mi je IQ trenutno negativan broj. :)
E'o i jedne pesmice na koje sam se sad setila. :)
http://www.youtube.com/watch?v=BpeWHPtviFQ
Čoveče, mnogo mi se spava, ali imam bar još pola kilograma riže u boji. Dok to ne pojedem, ne idem u krevet.
Jaoooo, to one pahuljice koje smo tamanili kao deca? :)) Otkad to nisam videla!
Daj pola, evo, menjam to za praznu kesuraču čipsa!
Može, Storm, taman da mi ubrzaš malo. Ako hoćeš i ti, Staklena, može..
Neću, hvala, ne jedem posle 18h. :)
Mislim da se šališ, ali svejedno da kažem da je to sa nejedenjem posle 6 najveće sranje koje sam u životu čuo. Od toga nema zdravlja.
Neću, hvala, ne jedem posle 18h. :)
Ju, staklena, pa ti si blesava. Tad je najslađe. :D
Vidiš kako Storm zna šta je dobro. :)
Nemam pojma, ali ja sad bez problema zakopčavam pantalone koje sam nosila u srednjoj, a od tad je prošlo 6+ godina. :)
Vidiš kako Storm zna šta je dobro. :)
Storma uvek nešto jede. :D
Ja ne mogu da navučem takve ni na jednu nogu, al je moja tiba srećna. :D
Samo napravi dobar program ishrane (smanji šećer, izbaci masti i još neke zajebancije), vežbaj malo i to je to. Nije zdravo za telo da se toliko dugo ne unose hranljive materije.
A da, redukovala sam masti i šećer, i još ne jedem kasno. Duplo brže sam zakopčala stare farke. :)