Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
idem da spavam...zaključajte
Laki je malo nervozan ?
Кад Пепа постује овде онда је крај!
Svi ste budni... Lepo... Laki, šta te spopalo u ove sitne sate? :)
a sada ePePe reklam'ca, muzički igrokaz i predlog za novu himnu.
Juče si došao, a osećaš se pozvanim da na pr. nat-nat objašnjavaš kako se igra ova igra, eh mali veseljače!!!
Pa to samo zato što ni meni nisu hteli da kažu... Glupo je mnogo kad čovek čekića odgovor, a plus kroz sprdnju budem poslednjiK. Zar tu stvarno ima nešto loše i to što sam došao juče na Vukajliju, a pratim je mesecima?
Ej, pa bar na igrama niko novajlije ne dočekuje na nož!
EDIT: Ovde je uglavnom benigna ekipa.
Realno... Još bi ekstra bilo da se to dešava i onako me satiru što se tiče defki i postera hahaahhaahaaha. Znači ako opstanem 5 minuta, ne da sam ga ub'o, nego 100% sam ubedjen da su svi moderatori odsutni i da su otišli svojim putem. Dok se naravno jedan samo ne vrati i mislim ne pročita iznad "ePePe".
1.
Jedna pesmica za dobar dan
http://www.youtube.com/watch?v=WB_Y6HkZ5xw
:maše:
Dobar ti dan, želim, Staklena!
EDIT: I Stormi
Dobar dan. :) Šta se (ne) radi ovde? :)
Idemo do 2000. posta na temi?
Rado bih, ali imam posla, a dangubim ovde...
Pričaš i u moje ime, vidim. No dobro, neću dugo, samo da pročeprkam šta me zanima.
2000. Zašto ne 3000? Ionako su nas zaboravili. :/
Korak po korak, Storma. :)
Dobro, dobro. Idemo polako. :)