Ко последњи последњик (117)

1. idem da spavam...zaključajte

2. Laki je malo nervozan ?

3. Кад Пепа постује овде онда је крај!

4. Svi ste budni... Lepo... Laki, šta te spopalo u ove sitne sate? :)

5. a sada ePePe reklam'ca, muzički igrokaz i predlog za novu himnu.

6. Juče si došao, a osećaš se pozvanim da na pr. nat-nat objašnjavaš kako se igra ova igra, eh mali veseljače!!!

7. Pa to samo zato što ni meni nisu hteli da kažu... Glupo je mnogo kad čovek čekića odgovor, a plus kroz sprdnju budem poslednjiK. Zar tu stvarno ima nešto loše i to što sam došao juče na Vukajliju, a pratim je mesecima?

8. Ej, pa bar na igrama niko novajlije ne dočekuje na nož!
    EDIT: Ovde je uglavnom benigna ekipa.

9. Realno... Još bi ekstra bilo da se to dešava i onako me satiru što se tiče defki i postera hahaahhaahaaha. Znači ako opstanem 5 minuta, ne da sam ga ub'o, nego 100% sam ubedjen da su svi moderatori odsutni i da su otišli svojim putem. Dok se naravno jedan samo ne vrati i mislim ne pročita iznad "ePePe".

10. Dobar ti dan, želim, Staklena!
    EDIT: I Stormi

11. Dobar dan. :) Šta se (ne) radi ovde? :)

12. Idemo do 2000. posta na temi?

13. Rado bih, ali imam posla, a dangubim ovde...

14. Pričaš i u moje ime, vidim. No dobro, neću dugo, samo da pročeprkam šta me zanima.

15. 2000. Zašto ne 3000? Ionako su nas zaboravili. :/

16. Korak po korak, Storma. :)

17. Dobro, dobro. Idemo polako. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.