Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E, može. Svidža mi se predlog. :)
Razradićemo taktiku prvom prilikom. Samo epski! :)
Епиц
deseterac deseterac deset
dvanesterac dvanesterac dvanes'
makar da pokušam nešto da saspem
zbog radi ti rime i poveće plime
pokuš'o sam pa i da ne uspem
al' poslednjiK sam majko za me nema zime.
-
I nije ti neka lajna, nacrtaj de veću
k'o Kukurek sam uradjen, vesnik u proleću
Da bi rima bila u stihu i prozi,
poskakujem da budem poslednjik, ja na levoj noGzi
Neeeeee, sada mi je ova pesma "ušla u uvo", jer je do jaja, i pevaću je sve vreme na rekreaciji!
Ja ne znam o čemu je reč...
Zar je to bitno? Jednostavno ništa ne pitaš, lupaš 'nako neke munje, šta ti god padne na pamet i pokušavaš da napišeš post kao poslednjiK (što mislim da uopšte ni jeste bitno). Izmedju ostalog, #ebeš mu majku i boliš te baš Enis... eto... sinuo mi Enis... zamisli jebote život da se zoveš Enis... celog zivota da te "drka#u" Enise urče lipovi... x)
poslednja kap koja je preli...
Последњик!
sam ipak ja!
не мо те спотакнем знаш...........
Izvini Laki :)
Ova tema jos radi?
EDIT: Igra,ne tema.Ne,tema,ne igra...ne...izgubih se.
ko čita, pobeđuje!
istina je na kraju 123. epizode kasandre...
Još nije zaključano? Ima šanse za pobedu! :)
nema...
Нисам то што мислиш , само једна плавуша , коју ћеш да лако купиш за пар минђушаааа аааа ......