Prijava

Blake Griffin
Towelie_, 'ajde mi reci još samo da je dovođenje Kerola za 40 miliona funti bio pametan potez! Samo sam tu rekao da su Keni i cela uprava Liverpula ispali kreteni!

Odmah da kazem, Kerol je preplacen. I to debelo. I to stoji. Ali...Tog dana je Tores podneo zahtev za transfer, a Keni je znao da nesrecan igrac nije dobar igrac, i da remeti atmosferu u timu. Zato su odlucili da prodaju. I to za debele novce. Bio je poslednji dan prelaznog roka i morali su da nadju neku zamenu. Suarez nije bio zamena jer je doveden pre nego sto je Tores otisao. Kao resenje se pojavio Kerol, ali Njukasl je bio u situaciji da pregovara i diktira cenu jer je bio zadnji dan prelaznog roka i Liverpul je imao dosta novca. To donekle objasnjava ovih 41 milion. Poredjenja radi, da se transfer odigrao ovog leta, cena Kerolu bi bila 20-25 miliona evra, siguran sam. Dakle, nije Keni idiot, nego je trenutak u kome se desio transfer u mnogome diktirao cenu.

Керол требао још лома да остане у Њуки, а не ко курва да трчи за парама..

Ne znam,meni je isto katastrofa Leiva...Repka Brazila i prolazi tako kad im igraju osrednji igraci,sto je za mene Leiva.Prosla sezone je bila uzas zivi do dolaska Kenija i stvarno je svako mogao da bude proglasen za igraca sezone,mada meni to nije neki uspeh. Meni kad gledam Liverpul,on ne uliva tolku sigurnost.Mozda je zato sto ga mrzim,pa vise njega gledam i na njegove greske pizdim,ali znam X ljudi koji dele moje misljenje.Ja se nadam da nisam u pravu,pa da ne moramo da bacamo pare na zadnjeg veznog u toku sledecih sezone.Isto tako mislim da bi sredina u kojoj bi bili Dzerad,Adam,Henderson i Dauning bila odlicna,naravno,ako se Stivi konacno oporavi i spoji 3 meseca bez potrebe.Koliko god preplacen Kerol bio,mlad je,ima osecaj za gol i nisam video,ali bukvalno,da je izgubio vazdusni duel.A to mnogo znaci kad u spicu imas onu zavrzlamu od coveka,koji moze s' loptom sta hoce...Svidja mi se kako igraju ove sezone,mislim da ce se boriti za trece mesto sa Celzijem,jer su obe ekipe Mancestera daleko iznad svih.Naravno i tu se nadam da gresim. Po meni,treba nam jedan odlican stoper da zameni Dzejmija,u top 10 da bude,pa ce onda moci da se prica o tituli.....

Evo jos da dodam par najgorih...Onaj debeli napadac iz mlade repke S.Irske i onaj Obi Van Kenobi,kako se vec zove,sto igra u Interu,sto ga je Rafa rumenko pustao da igra sa sve Koutinjom....

Onaj debeli napadac iz mlade repke S.Irske i onaj Obi Van Kenobi

haahahhaha WIN

Петар Пуача

Towelie_, naravno da je trenutak kada se transfer odigrao bio ključan. Ali opet ti ponavljam, kada su videli da neće moći da nađu adekvatnu zamenu za neku koliko-toliko razumnu cenu, da ostave Toresa do kraja sezone, on bi se vratio u formu. Doduše, to je tačno da je bio nesrećan i da su takvi igrači ponekad čak i pogubni za tim, ali Keni je mogao da mu kaže da će ga sigurno prodati na leto i to je to. Složio bi se sigurno i nastavio bi sa dobrim igrama. Samo mi nije jasno zbog čega su se odlučili da ga prodaju bez jasne ideje koga da kupe i to poslednjeg dana prelaznog roka. Složićeš se svakako da je to mnogo neozbiljno, pogotovu za ekipu kao što je Liverpul. Dobro, možda sam preterao kad sam ga nazvao idiotom, ali bogami, mnogo su se neozbiljno poneli i on i uprava, tako da nisam mnogo pogrešio... Inače, mnogo mi se sviđa dovođenje Hendersona. Iako su svi u početku govorili da je preplaćen jer su stvarno date ogromne pare za njega, ja sam bio ubeđen da će odlično igrati i da će se brzo isplatiti taj transfer. Liverpul je oformio odličan tim. Što reče bvdlga, jednog odličnog štopera (trebalo je da dovedu Fila Džonsa, koji nažalost završi u prokletom Mančesteru) i onda stvarno mogu da se bore za titulu. Imaju oni i sad tim, ali kako su krenuli Siti i Junajted, mnogo bi bilo zajebano prestići ih, pogotovu Siti. A Junajted je napravio timčinu od mladih igrača i to je stvarno za svaku pohvalu, koliko god ja njih ne podnosio jer su se u prošlosti x puta izvlačili dajući golove u 97. min. i to neki Pol Skolsov sa 20 m pod prečku.

Ma nisu morali ni da ga kupuju, pored Kujta i Suareza. A na klupi Ngog i Lane :D Mogao je Lane da igra u napadu ako treba, ali Ngog je imao prednost, i jebi ga.

@Blake Griffin Ja nekako osecam da je kupovina Kerola bila "panic buy" i da su to uradili da bi nekako umirili nezadovoljne navijace. Ne slazem se da su trebali da zadrze Toresa, jer ako zeli da ide neka ide. Nijedan igrac nije veci od kluba. A i vidimo kako mu je u Celziju. Slazem se da nemaju tim ove sezone za titulu, ali bih bio zadovoljan trecim mestom, narocito ako se uzme u obzir kakvi su bili prethodne sezone.

Najgori dobro placeni igrac za kog znam je Borha, zvezdin. Nije toliko loš na terenu, čak nekad bude i igrač utakmice, ali džaba što ubode jednom u deset mečeva, kad je totalno neinteligentan igrač koji se oslanja samo na fizičku snagu i ono što ubode. Ko ga je gledao uživo, zna o čemu pričam.

Ko ga je gledao uživo, zna o čemu pričam.

Gledao X puta i video sve suprotno od toga sto si rekao...Covek je za nasu ligu pojacanje,pravi razliku,ima solidnu tehniku,i moze da izdrzi 3 igraca na sebi.Asistira,pogodi po koji put,ne gresi previse...

Најбоље гради лопту у нашој лиги.

Sad se setih. Bosingva je isto smećar.

Da je Leiva toliko loš, ne bi bio standardan kod tri trenera :) Ako mi legnu neke pare, možda kupim njegov dres. On mi je trenutno jedan od omiljenih igrača.
A Kerol jeste drvenarija, al jbg, pare će se naći nekako...
Nego, najgori igrač: http://en.wikipedia.org/wiki/Tiago_Treichel_Moraes_da_Silva
Mislim da je pobedijo.

Стариџ и Торес из Челсија, Кјерик из Љанчестера, браћа Шћеповић, Арбелоа...

Aron Remsi ja ne znam sta Wenger vidi u njemu ali fakat je prelos, njegovi pasovi nikad nisu tacni, uvijek se gura da uzme loptu od svojih igraca, ima neke ideje na tereneu koje su samo njemu poznate.

Nije najgori, ali je po meni najprecenjeniji Luka Surla Modrić.

A najgori, mister Čava, Vešović magija, Šćepakadabra X2, Ninka kad šutira penal, Lekagol, Fejsa, Krneta majstor, Mirić čarobnjak

Mere li se staviti u naslov da su naši van svake konkurencije i da ne spemujemo bezveze? Subjektivno, Kerol. Objektivno, Kerol.