Prijava

Nekad je bio neko i nesto, danas go kurac.

Голо говно. Тренутно бих му се посра' на фацу да га видим, јако ме иритира, једино што је ок код њега је што се није никад препуцава' преко новина и на тај начин сра'...

Мада риспект за толику популарност.

Meni ide na kurac. Znao on da peva i to, ali Krasiva, pucaću tri put u vazduh, samo jednom će puknuti jače, moje srce je to, zaboga kakav je to tekst i ko to sluša!? Mislim da se prodao za pare što mu ne zameram, ali ga zbog toga i ne volim. Ko ga jebe.

Postoji tema za njega? Haha. :)

Dobijaš prašak za pranje veša uz njegov CD valjda, pa mi je zato gotivan.

Recite vi meni je l' sa vukajlije poteklo: "De ste pičke, stigo Zdravko Čolić!" ??

Омиљена песма ми је Дођи да пијеш са нама ове ноћи. Стварно је веома добро исказао своје вокалне способности и волим га пуно. Здравко најбољи си!

П. С. (За Здравка) Моја мама ти је једном бацила грудњак на неком од твојих концерата!

Реално, Здравко је један од најквалитетнији вокалиста на просторима бивше Југе. Песме му јесу одувек биле шалала, али је бар знао да отпева.

Ovo sto radi poslednje decenije je sranje i to veliko.Nekada je snimao sjajne pesne,ali danas ovo sto radi ne vredi ni kurcu!

Iskreno Zdravko je dobro pevao, gledao sam kao mali njegov drugi koncert na Marakani.
Na prvom je valjda iskočio direkt iz helikoptera...

Čola je sad go kurac,ali je legenda zbog nekih (pra)starih pesama koje i dan-danas obožavam...evo jedna npr http://www.youtube.com/watch?v=MQy1ytEHX5o
Na tekst fenomenalnog pesnika Duška Trifunovića.

Da mi je znati ko mu sad piše pesme...Jbg,kvalitet pesama mu je opadao proporcionalno smanjenju pisanja tekstova od strane gore nabrojanih...

jedna anegdota u vezi Čole. pre nekih dvadesetak godina jednu moju komšinicu, tj nije mi komšinica, al ulica dve dalje, posle koncerta pojma nemam kako je usspela da dođe do njega, i on je izjebe to veče, a u to vreme je on bio na ovim prostorima Bog, isto ko i da neku sad otrese c. ronaldo, bekam, bred pit ili neki od tih jebača...i ona se utripovala kako to nije bilo samo jebanje, nego se rodilo nešto između njih, ona ga je odmah zavolela, planirala je da se uda za njega...al jbg, on joj se sutra nije ni javio, a ona čekala i čekala i čekala...i na kraju poludela, evo je sad ima 40+ ni dan danas se nije udala, a verujem da od one večeri nije videla muški kurac nikad više.

verujem da od one večeri nije videla muški kurac nikad više.

Ako nije videla muški, videla je plastikaner. Čola je išao u Požarevcu u vojsku, zato ja volim onu maslinasto zelena i to. Inače, možda jedina pesma koja mi se baš sviđa je Hotel Balkan. A od novih vredi jedino ovo što mu je Balašević pisao - Svadbarskim sokakom.

Ma da, pun kurac je takvih prica sa Colom. Inace, Cola je furundzija, dokazano, usivali mu pocepani rc na VMA. Pa vi budite popularni!

e jebote, pa kad jednog DOKTORA devojka vara čim se ovaj pojavi, pa šta ja da očekujem onda da meni radi devojka mamu si jebem da si jebem!?
msm vi žene se stvarno, nemam reči...

@Jericho, to sto je bilo na VMA ne znam, sada jeste u godinama ali kada je bilo ono njegovo vreme, zavideo bi mu i Tom Jones.

Ne kazem ja da nije bio plejboj, ali izgleda da postoji kriticna masa picetine, posle koje ti se ogadi...e onda se istog trenutka treba zamonasiti, a ne nuditi guzice okolo. Pa i George Michael nije oduvek bio olinjala pedercina, nego se vremenom preorijentisao.

jel stvarno voli muški kurac ili?

Nisa, možda Čola ne voli muški kurac, al izvini ja kroz tvoje postove stičem utisak da ti voliš njegov kurac