Prijava

@Debilko i moronko hvala na pohvali za temu :)
Neko spomenuo Angula iz Kostarike,on jedan lik iz Hondurasa i Fredi Guarin su jebači keve i bliže i šire rodbine na ranijim menadžerima tipa 2008. i 2007.

Имам једног друга ал он није на Вуки чини ми се регистрован.Он је татамата за ове менаџере епа цео дан целу годину,ненормално.

Šta mislite o hrvatskim,slovenačkim,crnogorskim,bosanskim,makedonskim igračima?Isplativa su pojačanja,pošto vidim da brda vas igra domaću ligu,zato što za kraći period dobiju državljanstvo koje je neophodno zbog kvote stranaca koja se u sezoni 2012/13 smanji na samo 3...Najbolje igrače uglavnom pokupe strani klubovi Badelj je najveći potencijal,ubice su i Vrsaljko,Kramarić,dok je za večite sjajna solucija i golman Subašić pa i Besart Abdurahimi.Slovenci imaju par solidnih mladih fudbalera,izdvojio bih Harisa Vučkića na primer...

Ja znam milion igrača za fm10, a što se osmice tiče tu se sećam Masilele, Lukasa Bilje, Aaritala, Enyeame, Modrić je tad bio u Dinamu, i kao što već rekoh Saivet je bio ubedljivo najjači špic.

Максимилиано Нуњес, десно крило, доводи се за 300к а игра као змај и Родриго Мора, уругвајац али он кошта око милион. Од домаћих, јебем ли га, 2013 године је истекао уговор Нинковићу па сам га довео за џабе, човек јебе. Немања Милић није лош али је скуп. Има неки птарши што игра за Удине, њега можеш довести за око милион а има наше држављанство.
Коју формацију ђирате? Ја играм 4-2-3-1. 2 штпера и 2 бека, 2 централна везна, 1 офанзивни, 2 крила и шпиц убица.

Saivet je tad bio nešto kao Khouma Babacar sad.Babacar je ludak,nemoguće ga je zaustaviti kad se malo razvije kao igrač.Možda i najbolja kupovina na manageru kad se uporedi koliko se dobije od njega.

Da,da,Ninkovića sam tad doveo u Zvezdu,sjajan plej.Najjači mi je trip kad Čuka ili Metalac ili neko drugi od ovih naših pacera dovede nekog južnoamerikanca kao što si naveo gore i proda ga za par milki posle koju sezonu.Ja pičim 4-4-2 uglavnom(ofanzivna svojstva po krilima,ne uzimam wide midfielder),ma u stvari zavisi od tima.

ma u stvari zavisi od tima.

Ја на пример никад не правим формацију у односу на тим, него тим по формацији коју хоћу да форсирам. Отприлике гледам да на свакој позицији имам 2 играча и плус једног који је унивезалац, типа Бабовић јер може да игра свуда у везном реду. Тако и у одбрани обавезно морам да имам једног који је DRLC :D Аргентина и Бразил су рај за млада и перспективна појачања, али нас јебе ова уредба о странцима...

Ma da,veruj mi da sam tražio to da ukinem na editoru(da ne bude zabune,nisam budžio budžet i slično) i nisam našao...Univerzalci su neviđeno vredni,ona dvojica iz Hondurasa iz Kostarike su mogli na nekoliko pozicija da igraju k'o zmajevi.Posle par godina dobio sam iz omladinske škole lika koji je mogao da igra kao natural levog beka,levog veznog,desnog beka a sekundarno halfa i defanzivnog veznog!Ineffectual mu je bilo za golmana :D

Ја константно играм менаџер од кад је изашао Фудбал Менаџер 2005, додуше шестицу сам прескочио.

Слична прича као и Лаки са почетка теме. Узмем Лутон из предпоследње лиге на енглеској фудбалској лествици, Блу Сквер Премијер. Тамо убедљиво будем најбољи, одем у Лигу 2, из ње наравно опет први па се пласирам у Лигу 1. У њој су ми предвиђали да ћу испасти, али ја сам и тамо био први, и пласирам се у Чемпионшип.
Е сад, тамо такође међу најгорима, и стигао сам до скоро пола сезоне, био сам у другом делу табеле. Наравно, друга енглеска лига НИКАД ЈАЧА, у њој су били (веровали или не) :
Болтон
Фулам
Астон Вила
Њукасл
Бирмингем
Хал

итд. ако се добро сећам...И тако играх ја и брат ми обрише сејв :)

Елем, тренутно имам сејв у коме сам почео са Партизаном, одиграо пар сезона (наравно све дупле круне и сваке године ЛШ, јер је лако у игрици ући у њ) па прешао у Спартак из Москве, где сам имао преко 40.000.000 евра за трансфере, довео најбољег вундеркинда - Бабакара (замисли, није Лукаку) за 25.

И после сезоне и по, одем ја у тонући Вест Хем при крају сезоне на острву. Спасим их друге лиге, поправим финансијско стање са ''ин дебт'' на ''рич'' (Фајненшал контрол оцена била ми је 100% пре тога). Доведем Бербатова за џ, Фелаинија који ме је пре тога чекао у Спартаку и многе друге.

Већ пар месеци не играм, јер ме понекад у'вати смор па се откачим скроз...Али кад се навучем опет, преко пола године сваки дан играм.

Pa rekoh ja već ko je glavni napadač :) Lukaku je isto sjajan,ali meni je bolji Babakar.Lukakua kod mene obavezno mazne Real...

Мени је сад бања, странци скоро сви добили наше држављанство тако да могу да доведем двојицу. На почетку сам довео Рекиша из Динамо Минска, шта човек ради у овој сезони није нормално. Платио га 230 000 али мора да се купи чим почне сезона, касније га отме неки јачи клуб. Дао је у лиги на 20 утакмица 23 гола :О Михелића доведем претпрошле сезоне, јебавале га повреде па се није развијао како треба и доведем га за неке мале паре, сад је сасвим солидан. Доведем на некој полусезони оног Кахаиса из Боке чини ми се, и сад кад треба да добије држављанство пише да не зна основни српски језик јебем га глупог :)

Од тих енглеских нижеразредних клубова са Даг & Редом сам правио шоу. Дођем из цуга до Чемпионшипа али даље никако не могу.

e pa vidis Dzoni neko ima ispitni neko zavrsio konacno^^ :P

Hahaha,cannot speak fluent Serbian :) Ako vam se kroz koju sezonu nakoti kinta a mučite muku sa strancima,hit su vam Alen Stevanović,Danijel Aleksić,Dušan Tadić i Marko Vejinović od naših.I Đuričić je fenomenalan ali mu ode cena u tri lepe.

Кад се сетим да сам још зимус са Евертоном ( и Бабакаром у њему) освајао Куп Уефа док си реко сир !

Као и Премијер Лигу !

Код мене Ђуричић је у Реалу... Ален Стевановић је стварно мајстор, али сам јако претрпан на тој позицији а не бих баш да гомилам.

Ајд преко лета да опочимо лигу, мислим да може преко оног Хамачија. Ортак и ја само играли преко Home network-а, 2 дана нисмо спавали :) Нешто типа узмемо енглеску лига 2. и кренемо одатле...

Ovo ti je interesantna ideja :) Setih se još jednog momka koji je ubica u špicu,Eden Hazard...Lukaku-Hazard belgijanski vunderkind duo :)

Фелаини и Кејхил - 2 играча ненормалних оцена, а тако слабо познатих у јавности.

Bogami Kejhil i Australija su nam itekako poznati :D

Од играча за средње јаке клубове, луд је онај шпиц онај Ласина Траоре. Висок 204, идеалан да буде сам у нападу уз брза крила. Добар је и онај Ван дер Бур, игра од десног бека до везњака. Онда Алберто Запатер, држи везни ред к'о од шале. Од Бразилаца ту су Дентињо и Ароука, обавезно их доводим са ким год да играм.