Prijava

Ако ми верујеш, пошто ја обожавам Евертон и све играче - било ми је драго кад су нас добили и жао што нас прошли пут на Пријатељској нису накантали.

Кејхил-играч и по ! Да гол из ваздушног дуела са Видићем и Суботићем заједно иако је нижи од њих бар 10 центиметара - на СП 2010.

Бар нису препотентни као ови наши мученици.

Za sve one koji igraju sa malo boljim klubovima, mislim da je najisplativije rešenje za špica Marko Lovre. Nema klub na početku, ali neće da prihvati ni Ajax. Samo engleska ili španska liga može da ga dovede. Posle 5-6 sezona su mu sve karakteristike, koje treba da ima špic, na 20-tici.

Kod mene recimo ona pritka od Zorana Tošića igra u Realu. Dzsudzsak igra u Mančesteru(inače odbranili LŠ), Radoslav Petrović igra za Deportivo i uz "mog" Medojevića čini sredinu terenea reprezenatcije :))

Inače, one zvezdice za potencijal kao, nisu merodavne ako igrač ne igra u tvom timu, ili ga neki skaut ne prati duže vreme. Ja sam doveo Yankova iz Bugarske i potencijal mu je bio 1,5 zvezdica i na kraju sezone mu je potencijal 4,5 zvezdica i piše da je jedan od ključnih igrača za tim(on je inače klon i ne znam da li ga uvek ima u Bugarskoj, a ako ga ima onda vredi da se dovede. Traže ga sada Arsenal i Real i još 15-ak timova).

Cleo je inače u Bajernu iz Minhena, a Dejan Stanković i Nikola Lazetić su moji asistenti :)

Radoslav Petrović

+

И код мене је Тошић игр'о у Реалу.

Da li neko ima neki kvalitetan peč, recimo za dresove i grbove?
naravno, da ne zabada nešto u sred sezone :)

Dzsudzsak je sjajan na igrici,može se reći i precenjen,Petrović je mama,uvek se proda iz Partizana u neki jak klub za brda para kao i Babović.
E vidiš za te patchove za grbove nemam pojma,valjda će se javiti neko ko zna. :)

http://www.footballmanagerstory.com/2010/11/download-stunning-logos-megapack-for-football-manager-2011/

http://www.footballmanagerstory.com/2010/11/download-gigantic-football-manager-2011-facepack/

Имам ове грбове, врло су фини, само је смор што су заставе репрезентације замењене грбовима те ће ти бити теже да се навикнеш.

Са фејспаком се сваки пут кад намештам цимам, час 'оће час неће, тако да тренутно немам лица али грбови су ту !

Radoslav Petrović
+

И код мене је Тошић игр'о у Реалу.

podrzavam ^^

Зафаљујем :)

nista nista :D i ja tipa igram sa Realom pa dovedem neke nase dobre igrace ^^ :) imas kakav dobar predlg osim fm sta da igram za raspust? :P

Имам ја доста предлога, само реци који те жанр интересује ?

ПС - Нисам ја играо са Реалом, он га је сам довео.

ma ja sam igrala sa realom xD joj ne znam daj bilo sta :P ne znam vise sta da igram

Fala Salute :) ko bi reko da za grbove treba više mesta nego za celu igricu... :)

Ја на мојој никак'ој машини играм, осим ФМ11, Најтс оф Онор, Хартс оф Ајрон 3, Принц оф Пржан...Али у суштини сам на фејсу и Вукајлији док сам на компу, сморише ме игрице више.

А ако имаш солидну машину, предлажем наравно АЦ (који год), јер сам одушевљен игром.

Или ако немаш конзолу Пес или Фифу, ако дође друштво :)

Igrala, sad ne znam tačno koji je, vodila Arsenal. Nabudžila sam im defanzivu, kao da je betonski zid bio oko gola, a ne igrači. Stalno su me na onim novinarskim konferencijama pitali je l' nezgodno kad žensko vodi tim, bla, bla, mamicu im. U zvezde su me kovali kad sam napunila Real. Fino mi išlo dok nisam oborila sistem, posle bila lenja da ponovo instaliram. Sad eto češljam kroz forum i razmišljam da bih mogla da instaliram ovo, i još svašta nešto i da komotno okačim lajferski život totalno o klin. Sreća pa mi manjak memorije pomaže da se ne zalepim za komp totalno.

@ banic

Ништа, ту смо да се помажемо !

ko bi reko da za grbove treba više mesta nego za celu igricu..

Да,да...Далеко више !

Devojke igraju menadžer? Ne mogu da opišem koliko sam prijatno iznenađen... Ja mogu samo da predložim igre tipa Mass Effect (vrhunska igra, ne zna se da li je bolji kec ili dvojka) , F.E.A.R 2 ili što reče kolega moj omiljeni Assassin's Creed.

Девојке уопште играју игрице ?

Ово би било највеће изненађење да не знам девојку која подржава Радикале и са којом можеш да се свађаш о политици.

:)

Devojke igraju menadžer?

I FIFA-u. xD Al' to je bilo pre nekoliko godina. Koja je to bila sprdnja. Napravim igrača koji se zove Ja Dude i stavim ga u sveže sklepani tim Zewa Softis. Smejurija.

Девојке уопште играју игрице ?

Samo ću se isplaziti. :P :)

Зашто ? Питање није на месту ? ;)

Ajd' to za politiku me toliko i ne čudi, imam i ja drugaricu u Gej 17 koja oči vadi ako opleteš po Mlađi, imam i drugaricu koja igra AC, al' menadžer bre? To je sigurno zbog ekonomskog dela igrice :) . Još samo da se javi neka koja igra PES, e nju ženim na keca.