Football manageri

1. Lik radio u računovodstvu kluba i predsednik mu kaže zaposliću te kao trenera kada završiš faks, zato što je lik stalno pikao FM. Lik mislio zajebancija kad' ono stvarno dobio posao lik.

2. Да се придодам списку људи који су избрисали говно и све његове компоненте. Рука ми је тренутно модра од ударања у зид.

Негде на половини шесте сезоне сам прешао из Вулвса у Челси. Највећи успех овамо ми је било финале ФА купа и шесто место претходне сезоне, чиме сам задовољан, с обзиром да за појачања нисам хтео да дајем више од 10 милиона и створио сам пар играча који сада вреде по 15 милиона. Током свих пет сезона сам имао осцилације, али сам рачунао да је то због Вулвса који нису нека екипа, па је то реално за њих.

Онда сам прешао у Челси који је претходних година водио "ливерпул трансфер политику", распродао гамад на полусезони и кренуо да играм. У априлу сам био под притиском зато што сам седми (с утакмицом мање и два бода мање од 5.). Изгубим од Саутемптона, Вулвса и ВБА заредом. У те три утакмице сам имао 71 шут на гол, 33 у оквир - дао сам 1 гол. Ове три екипе имају 11 шутева, 7 у оквир гола - дали су 4. Од та 4, 3 су на исти начин, Луиз шаље погрешан пас Сакоу, неко пресече лопту и да гол. И ајде, ја опет истолеришем све, дешава се и још сам имао вољу да играм због Лиге Европе и ФА купа, у оба сам стигао до полуфинала. Онда опет одиграм једну нерешено кући, нека жгадија ме престигне на табели и ја у једном тренутку 9. и следећа утакмица против Ипсвича ми је вероватно последња ако не победим, иако и даље имам утакмицу мање. 11. минут, еј ЈЕДАНАЕСТИ СЛОВИМА, 0:3! Први тим игра, никог не одмарам - Мата, Азар, Квадо, Сантон... АЛТ Ф4, унинстал гаме, Спротс Интерацтиве - делете фолдер. Мрш.

3. Бенисијо, тај рад.

Ја сма потрошио сате покушавајући да од Радничког направим екипу. СВАКИ аргентински и бразилски клуб сам претражио и довео најбоље што је могло, од играча које сам доводио као слободне агенте сам правио вишемилинске играче. На крају довео Калуђеровића и Бошка Јанковића чак као слободне. Успевао сам да победим Партизан и Звезду, и то у гостима, губио од најслабијих, испадао два пута у првом колу купа, а у међувремену га и освојио. Два пута био четврти на табели. У првом наврату дошао до 3. кола квалификација и испао од Фејнорда. У другом наврату (то има овде на теми) избацио Квинс Парк у трећем и у плејофу избацио Панатенаикос после победе од 0:6 у гостима и 7:0 укупно ушао у ЛЕ.

Е сад, таман кад сам се уживео у игру (то је већ четврта сезона) и пласирао се историјски у групну фазу ЛЕ, провалио сам колико је игра говно. У гостима сам Стандард из Лијежа тукао 3:2, а недељу дана касније испадао од трећелигаша Младеновца у купу са истом екипом. Наставио сам да бијем редом и вероватно бих се и у шеснестину финала ЛЕ пласирао, али у ЈСЛ сам био толико променљив да је то било скроз безвезе. Хајдук Кула, Смедерево, Пазар а поготову ЈЕБЕНА БЕЖАНИЈА која игра неки ненормалан 3-4-3 фудбал и јебе како стигне, су ме карали како су могли. Па која је ту логика јебему сунце?

Не капирам стварно ово. Па мени се чини да је 2007. менаџер био много боља и логичнија игра када су резултати у питању.

4. Brisanje menadzera zato sto upadnes u losu seriju od 7,8 utakmica ?

Niste vi momci za ovu igru.. Idite igrajte PES. Tamo mozete da igrate formaciju 4 1 5 i opusteno da dominirate utakmicom..

5. Jebeni komp i jebeni filmovi na istom, imam 40 gb , moram da ih narezem da oslobodim mesta za instalaciju, sve me mrzi vec mesec ipo dana... Inace, ja sam ranije imao stari monitor tu u blizini kompa, pa kad upadnem u tako neku losu seriju, ili primim gol u nadoknadi, uzmem pa iZpesnicim taj stari monitor... Mada sam dolazio u situaciju kada puknem od Big bula kod kuce 3-0 nakon sto dobijem Real, da se ohladim jedno nedelju dana od menadzera, pa nastavim posle...

6. Појављује ми се ово говно кад изађем из игрице. Не сваки пут, али често. Да ли се још некоме то дешава и да ли неко зна зашто?

http://www.dodaj.rs/f/2D/xr/14UPRGRd/untitled.jpg

7. Pojavljivalo se i meni al mi nije pravilo nikakve probleme, igrica se nakon toga ponovo normalno pokretala i radila. Bem li ga zbog čega je to al ne ometa rad igre.
    Mada od kad ne igram FM13 iliti govno ja tih briga više nemam a i leđa me više ne bolu i prestao sam da hrčem.

8. Dođe mi da instaliram fifa menadžer :D

9. Evo i moja reakcija nakon nekih metar dana od kad sam prvi put startovao igru.
    Srecan instalirah, krekovah i palamudih. Udjem u igru pun entuzijazma.
    Jedva docekao prvu utakmicu.
    I naravno razocarenje.
    To se osecalo govno do govneta!

Čekaj, Mudrinski i Kasalica trpaju kao u nerotkinju? Mijailovic igra kao blesav? Maksimovic top štoper, a Vinjak Jovanović lagano igra levog beka?
    Realniji je bio onaj menadžer od pre 15 godina, kada ti pred utakmicu jave da nemaš više Ronalda jer ga je navijač izboo na smrt u noćnom provodu.

I da, pobediš francuza u ligi uefa, onda ti dođe Smederevo i razvuče te kao džukelu 0-3 na Marakani, a da pritom Mudrinski konačno odigra realno i ne ubode vola.

Ma da se terate vi u kurac. Zaslužujete ozonske rupe.

10. Već dva meseca skidam fm2013, slab vajrles. Ovom prilikom pozdravljam komšiju.

11. Koji menadžer je po vama najbolji? Sramota me da priznam, ali ja nikad nisam igrao menadžera pa bih sad skinuo neki, nije važna godina samo da je najrealniji.

12. Po meni, 2 najbolja menadžera su fm 2010 i fm 2008, nije loš ni fm 2012, ali je nekako dosta lagan.

13. Po meni, 2 najbolja menadžera su fm 2010 i fm 2008, nije loš ni fm 2012, ali je nekako dosta lagan.

+1

Mada meni omiljeni, nezaboravni svakako CM 2001/2002. Ti to rajo ne znaš, jer si tad još uvek cuclao lolo

14. Drug Raja _-_

Koji menadžer je po vama najbolji? Sramota me da priznam, ali ja nikad nisam igrao menadžera pa bih sad skinuo neki, nije važna godina samo da je najrealniji.

Brale, ako nikada nisi igrao menadzera za pocetak uzmi Footbal Manager 12, autor je zla korporacija zvana EA. Malo je vise "kezual" stono kaze Stanija i njene drugar'ce kurave. Cisto da se ne smoris od kolicine podataka kod komplikovanijih kao sto je Championship Manager.

15. Fm 2007 za učenje pa posle, FM 2010, 11, 12 koji god oćeš. Nikako ove EA menadžere, to je sranje.

2008 je najlakši i najlošiji menadžer koji sam igrao. 13 je govno da ponovim još jednom.

16. Čoveče svako ima poseban predlog. Aj skidam 08 pošto su dvojica tako glasali.
    IZVNI DRUŽE TITO ALI MORAM DEMOKRATSKI

17. FM12 ili FM09! nemoj 13 a i lepo kaže Tucani lak je baš FM08.

18. Aj onda 12 za njega skoro svi kažu da jebe

19. Pa da, i ja mislim da je to najbolje.

20. Evo malo da se kurcim kako sam se popisao po celziju
    http://upload.slike.com/slike/AJwct.png

Nego, ja vas da pitam. Ilicic ima 27 godina, kupio sam ga za 9, a sad vredi 19 miliona.. Da li da ga turim na market, da uzmem jedno 25 milki.. ?
    I doveo sam raspalog Aubameyanga. Bio nezadovoljan u Totenhemu i dovedem ga za 7,75M, a tad mu cena bila preko 10.
    Kod mene na prvih 10 tekmi dao 6 golova, i posle toga tajac, ne moze vola u dupe da nabode. Uz to mi se ne svidja kako igra,a cena mu je narasla na 16 milki, znaci moze oko 20 da se uzme.. Al je fora sto mi je trenutno on bolji i od Djordjevica i od Austina, koje takodje planiram da prodam.. Prodao bih ovog Aubumejanga,al dajte neku zamenu dobru,da nije Benteke, posto uglavnom ovi bolji ni ne pomisljaju na prelazak u Svonsi..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.