U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ložiš me?
ахахаха зајебавам се Јоргане :)
http://www.mediafire.com/?09eafn11c79fx83
nisam ja ni vidio tvoj komentar, nego vidim da traze :D pa reko da im udovoljimo :D
najljepsi mec do sada sigurno :D
Ја рек'о да мало попалим Кселомира и Шокера :) Јесте, Сношај ће до краја сезоне играти максимално отворено, слично данашњем издању...
Компаунд је ту, као што је Јабучило лепо нагласио раније. Речено је да ћемо доћи у 22х.
Kompaund je još juče napisao da sreda nikako ne odgovara, i da će biti danas tu u 22h!
Evo i dokaz! http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=105#post_1289309
Dakle, igrači Zvezdalea su ti koji ne prate temu. SteleXD je napisao u nekom komentaru posle mog da ni oni ne mogu u sredu, i da igramo danas... Mislio sam da je pročitao moj komentar, ali očigledno je da nije...
Ukoliko se ciganle ne pojavi službeni za Kompaund.
Kompaund je prisutan i čeka Zvezdale...
Е АЛИ КОМПАУНД НИЈЕ ПОКАЗАО ИНТЕРЕСОВАЊЕ?! ПА ДАЈТЕ ЉУДИ, ОВО ПОСТАЈЕ СМЕШНО. ПА ЈЕ Л' ПРАТИТЕ ТЕМУ? А И СТЕЛЕКСУ НИЈЕ ПАЛО НА ПАМЕТ ДА МИ ПОШАЉЕ ПВТ? НА САЈТУ САМ СВЕ ВРЕМЕ, АЛИ САМ ДОШАО КАД ЈЕ ЈАБУЧИЛО РЕКАО ДА ЋЕ МОЋИ! ОВО ВИШЕ НИЈЕ У РЕДУ!
Едит: Сад видех Кселин пост. У реду је то, али човече нервирају ме такве глупости.
Rekao sam Steletu da ostane i da ću da iscimam Grimija ako bude bio potreban, on je otišao, ko ga jebe.
Е ал' човек ми ни ПВТ није пустио. Па није у реду, јеботе. И још тражи службени. :/
Тражимо службени за Обилић.
Prijavljujem sebe i Shokera.
Laki još 26 minuta za službeni :p
Prijavljujem sebe i Shokera.
Hostujte, ja nisam doma pa ne mogu!
И још једном
Imate vremena da odigrate meč, potvrđujem da je Šoker tu.
Па Шокер је банован, не можете тражити да се упише...
ајде играјте...
Како да знам да је то стварно Шокер?
Šoker je tu, ja potvrđujem ako treba mogu i da dam skrinšot fejsbuk četa.