Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hostovao je Džanki novu, nađi tamo u onoj listi, zove se V u k a.
Нема те Џанкове на листи...
Šokeru, Čaveze Skočku i meni odgovara najviše oko 23h večeras.
Snosaje kada cemo? Moze li to sutra od 4 do 6 ili oko 9?
ne traje cetri, traje ponedeljak i utorak samo
inace, zvezdale kad cemo? mozda ako se skupimo da odigramo i kup i ligu odjednom??
http://vukajlija.com/forum/teme/24735-hbsv-vukajlija-premier-liga-2-vs-2-sezona-2?strana=132#post_1327294
ma greska garant
Igra se do Utorka u 23h, Šokerova je greška, ne znam ni što je pisao taj post uopšte. I prošlo kolo je trajalo od četvrtka u 23h do nedelje u 23h, kao što i sva kola ređaju, ponedeljak utorak/sreda četvrtak/petak subota nedelja, tako smo igrali do sad, ne kapiram šta ti nije jasno.
nista, bila je greska... pisalo je da traje do cetvrtka...
a samo kontam da je moglo da se produzi proslo kolo jer se nije igralo u petak jer je tema bila zakljucana...ali odigrali su se svi mecevi tako da je nebitno...
Obilic hocemo veceras ili?
Може вечерас што се мене тиче
Што се мене тиче може, али морам да видим са Бондом...
ulaste cetnici http://www.haxball.com/?roomid=f0465940db1de947cea34c9302667e94f3a01f631725cb29f70dff3ba3f47966
sifra rastempereisaomisetemperamitet
Шта би џанки ?
adobe CRASH
Skinuo sam ja Senko ali tabela je prepuna jebenih grešaka.
Lag,jeste tu?
Pa isprobaj još neku Kselo, ima ih dosta.
Tabela izgleda ovako:
1. Zvezdale - 33 boda / +25 gol razlika
2. Arčeri - 19 bodova / -4 gol razlika
3. Krajišnici - 18 bodova / +11 gol razlika
4. Kompaund - 16 bodova / +1 gol razlika
5. Propali snošaj - 16 bodova / 0 gol razlika
6. Elementi - 16 bodova / -2 gol razlika
7. Obilić - 13 bodova / -7 gol razlika
8. Nimitz - 11 bodova / -2 gol razlika
9. Wihnewotumepro - 11 bodova / -4 gol razlika
10. Lag - 9 bodova / -18 gol razlika
Али мени није јасно зашто бежите од хакс.гр? Само унесите поредак са прве стране и добијате исти распоред...
Zato što je sranje, nema nikakvih opcija na njemu.
Evo radim po tutu da popravim tabelu valjda ću do sutra uraditi sve kako treba...