HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. E jebi ga, tek sam sad provalio. Sačuvao si ga pogrešno jebi ga, ne može sad da se vrati.

2. Па то ти причам сво време...

3. A šta ja jebeno pričam sve vreme? :)

4. I daj Lupuse matere ti, prepravi ono jebeno Skurdi u Dunn :D

5. Budući da je poslednja odluka Odbora bila da se ovakvi prekršaji kažnjavaju sa 4 ili više bodova to će se desiti slučaju Elementi, ali pošto je ovo njihov prvi prekršaj biće minimalna kazna tj. oduzeće se 4 boda od ukupnog broja poena.

Kakvog sad jebenog ODBORA?

6. Džanki prelistaj malo temu i videćeš kojeg. Ovo je poslednja odluka koju smo doneli pre nego što sam raspustio odbor. Oprosti se od 4 poena, za to zahvali svom saigraču.

7. Odbor raspusten pre 10 dana, Kostunice..

8. Odbor je doneo odluku pre 11 dana da će se nesportski ispadi kažnjavati oduzimanjem bodova, što je i planirano da se uradi Obilićima, Koštunice.

9. Vidi ga kako kenja....ODBOR N E P O S T O J I

10. Па не постоји ни председник савеза, што не значи да правила не трабају да се поштују...

11. ODBOR NE POSTOJI ALI PRAVILA POSTOJE I DALJE.

12. pa ti si stvarno pglu...nema vajde od rasprave

13. Pa šta ako ne postoji odbor? Je l' to znači da pravila ne treba da se poštuju? Ako ti se ne sviđa uradi isto što je uradio tvoj idol Laki i ćao.

14. Ako se neki pametnjaković iz moje ekipe predstavlja kao ja, nek me obavesti, da ne bi dolazilo do ovakvog glupog skidanja bodova.

15. Pa poceli ste da jedete govna od kad je otiso..propala liga propao kup

16. pa vjerovatno nije neko iy tvog tima, jer da jeste mogao je jednostavno da igra pod svojim nikom. to je sigurno bio neki random lik kojeg je nasao neko od tvojih saigraca (janpi u ovom slucaju cini mi se)

17. Mićo ukoliko želiš ti možeš da isključiš iz ekipe bilo koga jer si ti kapiten, da te podsetim. :)
    Edit:

Pa poceli ste da jedete govna od kad je otiso..propala liga propao kup

Kobejnuj se i biće bolje.

18. Да питам тим Обилића, када је слободан да одигра меч?

19. Krajišnici je l' vam odgovara sutra u 19 h odigravanje meča?

20. ko spava s decom budi se upisan, uvek bilo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.