HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. mislim da bi nam odgovaralo, a i veceras ako hocete, pa cemo javiti za sutra.

2. ko spava s decom budi se upisan, uvek bilo

Namestio si meč i lažirao suigrača i pored toga što si imao dvojicu koji su zaluđivali u Hax sobama, šta očekuješ? Da ti se oprosti?
    Edit:
    Jorgane Skočko ne može sad jebiga.

3. Ма могу ја Ксело! :)

4. senka ne znam nista bez kapitena

5. па рекох кад већ улазе други играчи, само промене име што не бих и ја :)
    ионако треба да удаљимо КРАЈИШНИКЕ од нас мало, бар на 4 бода...

6. Janpi ali pozovi pravog Miću, nemoj lažnjaka opet :)

7. ovo je ziv gospod bog, mrtvog ne pravim bre!

8. a sta ako on sutra kaze da on nije bio tu? ja jednostavno ne smem da rizikujem...

9. Sad ima postove koji dokazuju da je bio tu, igraj, ali ponavljam nemoj da dovedeš opet lažnog.

10. pa i prosli put je bilo postova, pogledaj tamo lepo pise

11. Pa on se javio ali nije odigrao, nije teško reći mu da će ipak "igrati Džanki umesto njega".

12. a sta ako se ne javi a odigra? ili ako se javi, odigra pa zaboravi? ili ako zaboravi da se javi pa odigra? ili ako se javi pa zaboravi da se javio pa zaboravi? ili ako se javio i onda javio odigra umesto njega? da li je to dozvoljeno gospodine?

13. дозвољено је да заборави али ће онда бити третирано као да није одиграо, а ако је јавио члан вашег тима онда може он да игра, али пошто није онда не може!

14. ili ako se javio i onda javio odigra umesto njega?

Sve si manje dosadan u poslednje vreme. :D

15. Što mi ovo ne stoji u aktivnim temama? :/

16. brate reko dzanki da oce digra, a trebalo bi on i peki da igraju, ako ne bude grmelo. jbg nije do mene. da ne ispada da vas zavlacim sad, jbg na njih je red

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.