Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
manite se toga, svi znamo pravila za ovu, i tako cemo gurati do kraja, a nema jos puno, pa cemo sve iz pocetka i to je to.
jebes mi sve ako nisi u pravu....
Nimice kad cemo digramo??
Eto ti ga sad tvoj Laki. :)
kad igramo zvezdale
Mozemo veceras?
pitaj ti senku, ja cu zantrea
Stele kad si već tu 'ajde obriši ovaj svoj post na prvoj stranicida bi Sedplasov bio prvi.
Propali Snošaj - Lupus, James Bond, Znači ja
Arčeri - Madafaka šit, Dio, Marko bre, Sremski nindža
Obilić - Laki, Srbin, Kuzman, Peki D Džem, Ognjetina
Kompaund - Reme, Jabučillo, En Dotter, Aleksandarkg
Wihnehwotumepro - Xela, Dusan, Skočimiš, Kifla i šećer
Zvezdale - Iz senke, Stele, Miloš mix, Grimizni
Nimitz - Biošoker, Čavez, Skurdi, Riči B, Loki
Elementi - Janpi, Gospod Bog, Pekki, Džanki
LAG - Dub, Sedplas, Bojanbojanbojan, Anchor
ae još ovo, koje sam igrače zaboravio recite da ih ubacim
XelA, Dušan1001, Skočimiš, Kifla i šećer.
To je Wihneh :)
Код нимица имаш Ричи Б и Локија... У компаунду ти фали александаркг
ubacio, još??
To je Wihneh :)
pa piše jebo te kurac....
Grimizni je u Zvezdaleu
Sremski nindža u Arčerima
I to je to.
Prekopiraš u Word, imaš preslovljavanje (kucaj na Google-u i skini sa Microsoftovog sajta) i prebaciš u latinicu.
Али у нотпеду стоје само упитници... Пробаћу да одрадим ово што причаш..
Care Lupus je sve sačuvao u Notepadu koji ne podržava ćirilicu pa ih je sve sve pretvorio u "?". Probao sam i preko Worda i preko svega ali ne može jer sve očitava kao "?" i dalje.
Ne stoje ako odabereš Unicode enkoding, ti si verovatno izabrao UTF. Hoćeš ja da vam to uradim?
Ајд пробај
http://www.mediafire.com/?dt5l3cadqejcs07
u notepadu ideš Edit-Replace, dalje možeš da se snađeš...