HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Da li troluje ili je samo glup?

2. JANPI MI TE VOLIMO!

3. Jebo vas bog dragi, dokle će se voditi ova debilna rasprava?
    Možete vi biti stariji jedni od drugih po 30 godina - ponašate se ko idioti, jebali vas bodovi u tri pičke materine. I reprezentacije i neko kurčenje i titule i golovi.

OVO JE ZABAVA, AMATERČINE, PONAŠAJTE SE U SKLADU S TIME, DOKURČILI STE I BOGU I NARODU!
    A sad malo ozbiljno:

4. А што не би играли мало сада?Ценим да је тешко да се направи соба ....

5. Da mogu, hostovao bih odavno...

6. HALO
    MOLIM?
    HALO
    MOLIM?
    JANPI JA TE VOLIM!

7. Ау људи како је вама доооооообро... Мислим да је овај Сенкин предлог одличан, али ми не би могли да скупимо више од 15 људи који би играли сваки дан, тако да би могли неких месец дана да рокамо 1 на 1 лигу да мало смиримо страсти...

8. Mogli bi da počnemo neku veliku 1v1 ligu čim se završi ova...

9. Apsolutno sam za 1 vs 1 ligu.

10. Е што сам нашао до јаја ствар на нету.

http://www.haxball.com/?roomid=32bc9b24c0704321dccc0ff25f4d58741d1f481da4591a8d72141988955daad0&pass=1

вука (латиницом патриЈоте)

11. Apsolutno sam za 1 vs 1 ligu.

А ко би други :)

12. Ladno ugasio čovek...

13. Jebi ga janpi, može mi se... Vi ste sami rešili da ne igrate, peki je odustao , šta ja tu da radim? Privedem sve kraju i ćao. Osim toga, što se koj kurac tebi pravdam....

14. Pade fleš plejer...

15. КОМПАУНДЕ КАД ИГРАМО?

16. Da znate da bi mogli malo da zaigramo.

Ladno ugasio čovek...

Ovde partija ne traje, izgleda, ni 10 minuta. Ajde kreirajte pls, da igramo. Ja idem za 20 minuta pa ne bih da ja praivm.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.