HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Bonde a da čitaš malo postove, a?

2. Dobiše nas na guzove 4:2....

3 gola su dali zbog mog lagovanja :D

3. Први "Мортал Комбат" турнир је завршен победом Обилића над Скочимишом и Р9 , било је доста учесника и свима је хексбол душу узео Обилић!

4. Један, је један оооооооон О-БИ-ЛИЋ ШАМ-ПИОН

5. Evo da vam ja predložim neke ideje za sledeću ligu.

Mogli bi odmah nakon ove da odigrate ligu 1 na 1, ima li bi sigurno 20 takmičara koji bi mogli svakog dana da igraju mečeve. Znači, ako liga ima 20 takmičara, da traje 38 dana. Taman da se slegnu uzavrele strasti od ove lige. Svaki put da domaćin bude host. Tako bi moglo da se vidi ko je zaista pravi šerpas, na kraju. A takođe, nagrada za pobednika bi mogla da bude traka kapitena reprezentacije, ili ulazak u reprezentaciju, ako pobednik već nije u njoj. I meč da traje 5 minuta.

Ako planirate još nekad 2 na 2 ligu, najbolje bi bilo da se rastave svi postojeći timovi i naprave se novi od po samo 2 člana koji će sigurno igrati svakog dana. Znači isto, jedno kolo, jedan dan. Ako bude malo timova, neka se igraju 3 ili 4 kruga. Moglo bi se uvesti i pravilo da domaćin bira teren na kojem će se igrati, da bi se unela neizvesnost, jer npr. ako neko hoće da se brani, može da stavi onaj hokej teren i šteka se iza gola, a opet, ako neko hoće da gruva gol razliku, nek' stavi izi teren. Meč bi trebalo da traje 5 ili 10 minuta, svejedno.

Ako planirate 3 na 3 ligu, što bi bilo i najbolje, mislim da treba ukinuti to pravilo da ligu mogu da igraju ljudi sa 100 poena, dve definicije i profilom starim mesec dana, nek' dođe svako ko želi da igra i gotovo, time ništa ne gubite, možete samo da dobijete. Pogotovo jer smo svi kurac na velikom terenu. Možda bi Sremski Nindža doveo njihovu ekipu s foruma, oni realno jebu 3 na 3, čak su i na esl-u u samom vrhu. Neka za ovu ligu ne važi pravilo da pobednik ulazi u reprezentaciju i slično, odigrajte je iz zabave. Meč nek' traje 10 minuta i to je to. I pošto je teže uskladiti toliko ljudi, neka se igraju 3 kola nedeljno, kao i u ovoj trenutnoj ligi.

Ja se slažem sa ovim
    I manite se raspravljanja koji vam je kurac ovde smo zbog jedne banalne video igre niko neće dobiti 100 iljada evra ako osvoji ligu od poslednjih 50 strana bar 30 je raspravljanje bez potrebe

6. Ja ne znam sta je sa Diom, ja ne mogu u 7, ako madafaka ili nindza budu igrali, igracete u 7.

7. Živ sam, može u 15 do 8, tad Marko može...

8. Који си лудак, мени је највећи скор 11 500 000 :)

9. Kad si sirotinja i nemaš karipsko ostrvo :S

10. Колашине , кога данас треба да победимо?

11. Имам, све сам купио али ме јебе игра :) Ја сам као Балотели, високоплаћена незналица... Увалио се у Челси са 24 године са платом од 180 000 и све купио...

12. Кад смо веч код тога , ел играте Топ Елевен на лицекњига?

13. Aj nek neko hostuje da mi igramo...

14. Ја сам нешто као покушао тај топ елевен ал ме сморио... Ово је доста занимљивије... Ево линк ако неко хоће да покуша, али мало теже ће да је батали :)
    http://www.mousebreaker.com/games/jumpersforgoalposts3/playgame

15. Arčeri, nafatajte Duleta u ta doba kad ste face....

16. Krajino, kada možete da igrate, recite neki termin...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.