Који је твој проблем Скочимишу, бре?
Питао си да ли може у 19, евентуално у пола 20! А ако одредимо да играмо у 19 рок траје до 20 и 15, колико ја знам...
а што обухвата и 15 до 20! Шта сад хоћеш, бре?
ЕДИТ: И нема шта ми да га хватамо, ако можеш ти га нађи, ако не можеш нађи другог, ако ни то не можеш ви лепо предајте и готово!
Miš, ja vidim samo 4 posta mojih igrača,
prvi kad je Dio rekao da će se igrati danas,
drugi gde on kaže da može,
međutim Marko se javio na temi da ne može tad-treći,
onda su se valjda dogovorili na pvtu i Dio je javio termin! četvrti To nije bilo ni jedno predomišljanje već samo malo pomeranje termina jer je igrač zauzet!
A pitaj Kselu kako on ugovara utakmice kada ti igraš...
Očigledno je da nisi upoznat sa pojedinostima tako da te molim da odjebeš, nemam sad vremena da piskaram.
EDIT:
A i zabole me mudo kako Xela ugovara utakmice, ja pitam za termin Duleta na PVT, kad se složimo pitam u postu na forumu, ako odgovara svima - igra se, ako ne odgovara - traži se onaj koji odgovara svima. A što ostali timovi ne koriste PVT ili MSN mene nije briga, ja samo korektno tražim da se potvrde termini i tapija.
Šta je to toliko komplikovano?
A sad što vi imate tu foru od sat vremena - to je samo za izuzetne prilike, kada se nekom nešto sjebe i slično, zašto je to pravilo? Zar nije časnije izaći u pravo vrijeme na megdan?
Problem ove lige je što svi tumače pravila kako hoće i traže neke rupe u zakonima. Jebeš ga, zato i ne funkcioniše.
A ako te interesuje zašto sam napisao onaj post pošalji mi PVT.
onda su se valjda dogovorili na pvtu i Dio je javio termin! četvrti
To nije bilo ni jedno predomišljanje već samo malo pomeranje termina jer je igrač zauzet!
Који је твој проблем Скочимишу, бре?
Питао си да ли може у 19, евентуално у пола 20!
А ако одредимо да играмо у 19 рок траје до 20 и 15, колико ја знам...
а што обухвата и 15 до 20! Шта сад хоћеш, бре?
ЕДИТ: И нема шта ми да га хватамо, ако можеш ти га нађи, ако не можеш нађи другог, ако ни то не можеш ви лепо предајте и готово!
e nisam vidio da pitas, jel moze veceras oko devetke, tako nekad, tj kad ste vi tu?
MOŽE! Oleeeee!
Pa onda jedan ne može... OK. Kad može? On može, dal bi, oko 6...? Pa onda za par minuta se predomišljaju da igraju oko 8...
I onda ti grickaš masnu kurčinu a uopšte nećeš ni da igraš...
Ljudi, aj dogovorite se prvo preko pvt-a, pa onda pišite po forumu, ne potvrđujte na prvu, dolazi do zabune u ovoj gomili spema.
Zato, madafaka, TIŠINČINA PIZDUNE!
Lagano mi se penješ na kurac a gotivio sam te.
To nije bilo ni jedno predomišljanje već samo malo pomeranje termina jer je igrač zauzet!
Са ким игра Обилић?Тај тим нека се јави ...... ако већ нисмо одиграли нисам баш у току ....
Očigledno je da nisi upoznat sa pojedinostima tako da te molim da odjebeš, nemam sad vremena da piskaram.
EDIT:
A i zabole me mudo kako Xela ugovara utakmice, ja pitam za termin Duleta na PVT, kad se složimo pitam u postu na forumu, ako odgovara svima - igra se, ako ne odgovara - traži se onaj koji odgovara svima. A što ostali timovi ne koriste PVT ili MSN mene nije briga, ja samo korektno tražim da se potvrde termini i tapija.
Šta je to toliko komplikovano?
A sad što vi imate tu foru od sat vremena - to je samo za izuzetne prilike, kada se nekom nešto sjebe i slično, zašto je to pravilo? Zar nije časnije izaći u pravo vrijeme na megdan?
Problem ove lige je što svi tumače pravila kako hoće i traže neke rupe u zakonima. Jebeš ga, zato i ne funkcioniše.
A ako te interesuje zašto sam napisao onaj post pošalji mi PVT.
Pusa.
Nimitz jeste li tu da odigramo?
Dje nadje oko 9tke nabijem te :D
Potpisujem.
Ček da vidim za Chaveza, valjda možete da čekate.
+1
Ovog trenutno nema, budite tu kasnije...
sokere jel moze ikako do devet da odigramo, kontali smo na bilijar :D
Zvezdale je spreman,Snosajevci,kada cemo?
Ne znam, ako se pojavi ovaj :/
Стеле кад нахватам Бонда, отишао у јебачину :)
Написао ми је у ПВТ-у да може у 8 вечерас па ако вам одговара тад...
Arceri su tu Skocimise...
ja sam tu
Nadji skocka.
Eto ti čoeka, hteo u 7, a otišao još u 6...
EDIT: dobro ajde, možda je odlučio da igrate u 15 do 8...
Ja sam tu, bio je problem sto sam trebao da budem u skoli do 7, ali su nas pustili ranije...