Prijava

Lan je bezveze. Klasičan Mary-Sue.

@paracinacusvedske
Prevode kao Zaštitnik...
Ja ne kažem da je Met nije smarač u početku, ali kasnije mnogo više "plodi" od Lana!

Definitivno me izgotivi sad ova tema. Meni je generalno sve o Tel'aran'riodu bilo prejebeno, zato sam i volio serijal. Malo kasnije opada kvalitet i ne mzoe se dugo citati. Veliki lov sam za dan procitao i presao na sljedeci nastavak. Naj mi je lik onaj Randov drug sto tci sa vukovima, sad sam i zaboavio skroz kako se zove.

Perin Ajbara, Brat Vukova. Lik je istina prejeben. Sekirce i udri. A kol'ko sam do sada razumeo, to Bratstvo sa Vukovima mu daje borbene sposobnosti koje pariraju Lanu, cak.

Nesto tako otprilike, tacno sam se pronasao u njegovom liku i jace mi je prejak i bas ga volim.

Perin je bio kul dok se nije oženio. Onda je postao papučar.

A kada je Rand postao papucar?

Uuu, pa ne znam baš da l' Rand postaje papučar, sve zavisi kako na to gledaš =)

Ma Perin je onako dobrica, zato mu i treba neka Faila da ga pritisne da s enormalno ponasa jer bi ga inace pojeli ovi ostali kerovi. Definitivno ostaje moj omiljeni lik.

Da, on je meni i postao kul kad se oženio...

Svi su bre papuče, osim Meta.

Onako kul stvar. Meni se licno ne svidja bas, al drugarica otkida na ovaj forum. Uprincipu kao i svaki forum, samo sto imas dosta vezanog za knjige. Npr, nik ti mora biti u skladu sa likovima u knjizi i tako to. Polazes neke testove, napredujes u bijeloj kuli. Muski mogu samo biti zastitnice, a cure mogu napredovati do aes sedai. Apsolutno je sve odradjeno u skladu sa knjigom + na to sve forum.

Ko zna kakav je Met kad se on oženi, za sad je kul...
Koliko si ti knjiga pročitala Mirjana?

Pročitala sam sve zaključno sa drugim delom Putanje Bodeža.

Nisam još kupila knjige.

Sad sam pri kraju Dolaska senke i vrlo dobro je. Neću previše da spoilujem ali ima odličnih delova ako pomalo smara,prejebano je ono o aijelskom poreklu u Ruideanu.

Od likova najbolji su Tam Al Tor i Moiraina (jebiga,volim sporedne likove)

Ja sam počeo da čitam Zenicu sveta. Za sada sam pročitao oko pola i jedva sam uspeo da se ne smorim. Hoće li bar malo biti bolje do kraja prve knjige, ili makar u ostalim delovima ima nečega vrednog čitanja?