Robert Džordan - Točak Vremena

1. E jebi ga sad. Najavio sam da je spojler. Al nije toliko bitno. Cenim da ćeš i zaborati dok dodje dok tog dela.

2. Može li mala pomoć?

Čitam ovo i u knjizi fale stranice od 49 do 69 (neko govno pokidalo)
    Dolazak seke 2 deo.

Kad pokušamda skinem pdf traži mi broj kreditne kartice ili mi skida neku " bajku nad bajkama" .

3. http://www.balkandownload.org/topic/32758-robert-jordan-serijal-točak-vremena/

cамо ce региcтруј то ти је 30 cекунди, и онда имаш да cкинеш cве дијелове..

4. Hvala ti!!!!

Odo čitam.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

5. Ajd ovako, da vas pitam, hipotetski.
    Juče sam počela osmu knjigu Točka i ne znam da li će doći do toga da se formiraju ađasi i kod muških korisnika jedne moći.
    Ali, kada bi zamislil da postoje i da su istovetni kao i ženski. Koja bi bila vaša boja? Ili koje bi boje dolazile u obzir, a koje nikako ne bi.

6. Ja bih rado pričala o tome, ali ne znam šta je tema :) Idem da se registrujem na balkandownload. Malo malvera neće škoditi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.