Kraljevsko vjenčanje

1. Pa The Queen je jos pre par godina objavila zvanicno da ce Vilijam biti kralj a ne Carls.

2. Hahaha nice :)

Uzgred,

If One gets home and finds out from Sky+ that Camilla got more face time on tv, One is going to be right royally pissed.

:P

3. Кажем ја мами, можда ћу се и ја тако удати за неког принца, а она ме гледа па рече јебеш свадбу на којој је забрањено пиво и нема ужичког кола.

4. kažem ja kevi, mama možda ću se i ja jednom ože.....nećeš sine jebiga, daunovac si :/

5. ja mislim da se moja mama pomirila sa tim da se nikada neću udati, a kamoli za princa :)

6. Pa The Queen je jos pre par godina objavila zvanicno da ce Vilijam biti kralj a ne Carls.

ПРАВДА ЗА ЧАРЛСА !

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/30/article-0-0B67D356000005DC-40_224x423.jpg

7. Španska serija, jebo te..

8. Zbole me uho, grlo, nos! Nisu me zvali na svadbu, ne moraju ni na mladence, a ni na slavu više neću da im idem!

9. Само нешто серу на телевизији. Те кафа је здрава, те кафа није здрава. Само да вам јавим да сам сад дошао из Краљева и нема никаквог венчања. Нити су људи чули за какво венчање.

10. Dok ovo pišem Vilijam već trpa.

Muški članovi kraljevske porodice se ne bave takvim primitivnim aktivnostima, to rade batler i baštovan umjesto njih.

11. А развели се дабогда... Чиме сад да се забављам...

12. Da im je Osama Bin Laden bio pirotehnicar gledao bih bez treptaja, ovako, zabole me. :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.