Kraljevsko vjenčanje

1. Pa The Queen je jos pre par godina objavila zvanicno da ce Vilijam biti kralj a ne Carls.

2. Hahaha nice :)

Uzgred,

If One gets home and finds out from Sky+ that Camilla got more face time on tv, One is going to be right royally pissed.

:P

3. Кажем ја мами, можда ћу се и ја тако удати за неког принца, а она ме гледа па рече јебеш свадбу на којој је забрањено пиво и нема ужичког кола.

4. kažem ja kevi, mama možda ću se i ja jednom ože.....nećeš sine jebiga, daunovac si :/

5. ja mislim da se moja mama pomirila sa tim da se nikada neću udati, a kamoli za princa :)

6. Pa The Queen je jos pre par godina objavila zvanicno da ce Vilijam biti kralj a ne Carls.

ПРАВДА ЗА ЧАРЛСА !

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/09/30/article-0-0B67D356000005DC-40_224x423.jpg

7. Španska serija, jebo te..

8. Zbole me uho, grlo, nos! Nisu me zvali na svadbu, ne moraju ni na mladence, a ni na slavu više neću da im idem!

9. Само нешто серу на телевизији. Те кафа је здрава, те кафа није здрава. Само да вам јавим да сам сад дошао из Краљева и нема никаквог венчања. Нити су људи чули за какво венчање.

10. Dok ovo pišem Vilijam već trpa.

Muški članovi kraljevske porodice se ne bave takvim primitivnim aktivnostima, to rade batler i baštovan umjesto njih.

11. А развели се дабогда... Чиме сад да се забављам...

12. Da im je Osama Bin Laden bio pirotehnicar gledao bih bez treptaja, ovako, zabole me. :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.