Kraljevsko vjenčanje

1. Ја нисам гледао, нећу ни гледати. Нисте ни ви гледали, немојте ни да гледате.

2. ЈА волим да гледам ово венчање као представу и занимљиво је свакако, али ми је монархија мало...

3. Peđa, valjda se jebavaju međusobno...

4. Pa nek se jebavaju, ne moramo valjda mi još da brinemo o raspalim britanskim govnima :)

5. Сад се трсе тамо у вецеу а ми ћемо се укључити да гледамо оне пензионере... Изем ти програм.

6. Vidim ima i ljubomornih...:)

7. Na balkonu će da se ljubu. A venčanica je divna! Ali oni leopard dezeni prisutnih lejdi... iju! :)))

8. Сад се трсе тамо у вецеу а ми ћемо се укључити да гледамо оне пензионере... Изем ти програм.

+1

xD

9. Gde su novinari i njihove skrivene kamere...

10. Замисли кад имају професионалне читаче са усана... Нико из породице не сме да писне.
    :))

11. А баш су слатки...

12. Vili vec sutra mora na sljaku, mora dide vozi helikopter za britansku ratnu avijaciju.

13. A najjace sto su im pocasni gosti u crkvi bili Elton Dzon i onaj njegov furundzija :)

14. Onaj crnac Obama što ga nisu pozvali će ih ukune! Al nisu mogli, jebi ga, gde ćeš crnca pa u crkvu? Ne ide...
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/101261/kraljevsko-vencanje.jpg?1304075936

15. Imam kolegu, koji nas sve oslovljava sa kralju, pa ga mi prozvasmo Kralj (vešto je to izveo).
    Umnožavao je ovih dana snimak sa svog venčanja, tako da bi se moglo reći da je i to kraljevsko venčanje...

16. Prenos se nastavlja poslije reklama :)

17. Како би Чарлс фрљнуо кеву са балкона...
    :)))

18. Onaj mučenik Čarls čeka 60 godina na presto, kako je krenulo i ovaj mladoženja-slinavko ima da dočeka te godine... a bakuta će još da vlada :)

Реално, Чарлс је тупавко и Елизабета то зна, зато му и не да престо. Ће видимо шта ће буде даље.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.