Kraljevsko vjenčanje

1. Ja prob'o tortu, moja baba pravi bolju.

2. Uvijala sa baba-kraljicom lično!

3. Onaj vojvoda od Edinburga se ubio od rakijestine. Seljacina eno ga povraca iza katedrale.

4. Odakle im onoliko ordenje mamu im jebem? Sijaju ko luster u katedrali.

5. Shvatam da ceo svet ovo gleda,velika je predstava sve to,ali mi ovde ne treba da se s tim smaramo ni sekunda,mnogo bitnije i dramatičnije stvari se ovde dešavaju,mislim Dača i Nataša nikako da se srede više....

6. Kuš dalje kad su ljudi voćnjak zasadili usred crkve.Šta ti je evropa bato...

7. Ja prvi put čujem za ovo. :neinformisana:
    I vidim na YT-u mi stoji gore neka traka na koju ne obraćam pažnju i slučajno pogledam kad:

Live coverage of the wedding of Prince William and Catherine Middleton on The Royal Channel. Tune in now.

Predviđam da će ovo uticati na globalno zagrijavanje.

8. Džaba im sav taj glamur, venčanja, pičke materine, kad ona babetina Elizabeta ima da živi 200 godina.
    Onaj mučenik Čarls čeka 60 godina na presto, kako je krenulo i ovaj mladoženja-slinavko ima da dočeka te godine... a bakuta će još da vlada :)

9. Мој рођак принц, мој рођак краљ, моја рођака војвоткиња... Све мој до мојега.

10. Al' ste ljubomorni...

11. a mlada gleda li gleda u kurčinu od ovog konja što ih vuče...

12. Moja baba još uvjek konta da je ovo repriza vaskršnje mise...

13. Nisu me zvali, sram ih bilo!!!

14. Прекинуше пренос а сад је најзанимљивијих пола сата...

15. A zašto su Englezi toliko bitni ? Ima još gomila kraljevskih familija a ipak oni dobijaju sva svetla za venčanja...

16. Зато што су били највећа муда некад. И сад су, у историјским читанкама.
    :))

17. Što ste bre taki? Sve vas smara...
    Meni je baš super što se Britanija sva uzbudila oko venčanja kao i ceo svet, ipak je to nešto veliko i tradicionalno, a mi na sve gledamo sa nipodaštavanjem...
    Ušuškali nas naši političari u beznađe i nevoljnost i na sve događaje koje ceo svet zabavljaju, ovde se gleda uz komentar :"Ccc, čime se ove budale zaluđuju..."
    Kamo sreće da mi imamo čime da se zaluđujemo i da puštamo mozak na otavu...

18. Ko ih bre jebe Natnat.
    ELIZABETA JE STARI SVAT lololo

19. Kamo sreće da mi imamo čime da se zaluđujemo i da puštamo mozak na otavu...

a daca i nata?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.