Ubijen Bin Laden

1. Ne stvarno koga boli kurac?

2. O, Kriste. Ko o čemu, vaskoliko Srblje o teoriji zavere.
    Čestitke Americi, tako to rade profesionalci. Ja bih predložio Mladiću i ostalim zločincima da se pripaze.

3. Оно што се мени гади је обест. Некада су конструисали пирамиде лажи, измишљали гомилу оправдања за своје акције, а данас су скапирали да је пук толико глуп да му само блиц извештаји одговарају, и да ће прогутати све што му се сервира без неких уводних дешавања и припрема. Смејурија.

4. Dozivi Mujo brodolom, ostane sam na jednom ostrvu i kaže:
    -Šta ću sad nemam vode ni hrane sad sam najeb'o!
    Javi mu se bog i kaže mu:
    -Nisi najeb'o, idi u šumu i naćeš i vode i hrane.
    Ode Mujo u šumu kad stvarno nadje izvor i voća. Odjednom ga napadnu domorodci, Opet kaže Mujo, sad sam najeb'o, a bog mu odgovara:
    -Nisi najeb'o. udari jednog domorodca, uzmi koplje i ubij poglavicu.
    Mujo udari jednog, uzme od njega koplje i ubije poglavicu, a njemu će bog:
    E sad si najeb'o.

Zanimljiv vic, posebno ako zamenite Muju sa Amerikom, a domorodce sa Talibanima. :)

5. Dvidja mi se Stefijev post jako!

6. Slijed događaja u sledećih par mjeseci je:
    1)Konstantne prijetnje Al Kaide
    2)Bomba negdje u Evropi
    3)Sumljivci uhvaćeni i pogubljeni
    4)Izvlačenje milijardi i milijardi dolara od Kongresa, od naroda, od EU za borbu protiv terorizma...
    Na kraju sve oko para.Samo im treba razlog.

7. Neki moji mudžahedinski prijatelji sa fejsa ne veruju i kače slike na zid, diveći se moćima fotošopa.
    Kuj će ga znati :)
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226727_169590356432731_100001453028289_430219_293654_n.jpg

8. Па шта ако је убијен Бин Ладен? Као прво сумњам у ту причу (не мислим да је жив, али сумњам да је убијен баш сад, једноставно су САД одиграле ову карту кад је загустило на другим фронтовима, бацање прашине у очи), као друго, шта, сад треба да славимо побједу неку над "тероризмом"? Оно, убили смо матицу, саће ови остали да се разбјеже главом без обзира, бомбе се претварају у цвијеће, зечићи, медвједи, лисице и остала багра из цртаног филма трчкара по нафтним пољима и пјева прољећу? Тужно је што има дебила који гутају ову причу. А и ако се сагледа политика САД-а, види се колико се боре против тероризма, а колико са истима сарађују. Виши интереси, опет, а ми се без потребе замлаћујемо.

9. Пјер, мораћу да те разочарам, али неће бити великих протеста и побуна док си ти студент. Капирам да је то сан сваког студента Београђанина припадника средње класе, ја можда доживим, али ти нећеш јеби га. Живимо у земљи ждерача и блејача који набијају слушалице у уши док им циганче баца говњиву крпу на главу у бусу (био сведок догађаја), али им је битно да се напуцају у теретани.

10. Amerikanci su nacija koja uspe da te natera da ti bude žao ubijenog fanatika i teroriste.

11. http://www.youtube.com/watch?v=Tbsgn-UPGyk&feature=youtu.be
    evo neke zanimljivosti, ja ne gledam teve pa sam ovo navatao na jutjubu.

12. Amerikanci su nacija koja uspe da te natera da ti bude žao ubijenog fanatika i teroriste.

+675685

13. Оно што је мени трагично, а можда и мало смешно у овој причи, јесте то радовање. Океј, капирам да неко види злочинца у том човеку и да је пре десет година истрпео емоционалну бол, ја нећу у то да залазим, али... Онолики људи на улицама који СЛАВЕ нечију смрт. Јебени робови. Немаш живот, па ти је радост у животу нечија јебена смрт. Подсећа ме на инквизицију у средњем веку, кад су људи славили спаљивање људи на трговима. То је то животињско у човеку, одавно понављам да су се људи врло мало еманциповали у последњих 5000 година. Треба опет увести робовласништво, јер неки људи не заслужују да буду слободни.

А с друге стране, у Осамином крају, изашли људи на улице и машу америчким заставама. Што нисте махали заставама пре него што сте чули да је овај ''убијен''.

Овај свет конституишу робови и пичкетине класичне.

14. Сад би била фора да добију преко пичке тј. преко пар амбасада у развијенијим земљама.

15. Au Dzimi svaka cast za post bas si mudo!

16. Оно што је мени трагично, а можда и мало смешно у овој причи, јесте то радовање. Океј, капирам да неко види злочинца у том човеку и да је пре десет година истрпео емоционалну бол, ја нећу у то да залазим, али... Онолики људи на улицама који СЛАВЕ нечију смрт. Јебени робови. Немаш живот, па ти је радост у животу нечија јебена смрт. Подсећа ме на инквизицију у средњем веку, кад су људи славили спаљивање људи на трговима. То је то животињско у човеку, одавно понављам да су се људи врло мало еманциповали у последњих 5000 година.

Upravo to. Ajde, ovaj je stvarno bio kriminalac, ali ljudi su bre juče slavili u Bengaziju zato što su Gadafiju ubili sina i unuke.

U napadu su stradali Gadafijev sin Saif al-Arab (29), unuk Saif (3) i unuke Kartag (2) i četvoromesečna Mastura.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.