Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Предлог за амнестирање и спирање прљавштине са образа неких од најомраженијих фикционалних ликова у историји човечанства који ипак имају неку светлу тачку у прошлости због које би заслужили помиловање.
Дарт Вејдер
Јес' да је јео говна, и убијао али је у прва три дела био куул и показао да није толика пичка. Такође, пред сам крај се покајао и гурнуо ону распалу пичку Императора у онај генератор тако да се овај скроз спржио.
Dart je bio taj predskazan da ubije Imperatora, al' jebiga pomutila mu um žena...
Па то је најгоре кад се () умеша у судбинске планове лололо
Него Тришо предлажи ко још заслужжује амнестирање :)
Video sam ja na onom sajtu cracked.com ima spisak "losih likova" koji su zapravo dobri. Probacu da nadjem link da postavim.
http://www.cracked.com/article_17205_6-historical-villains-who-were-actually-ok-guys.html
http://www.cracked.com/article_18417_the-lighter-side-dark-side-5-villains-who-were-good.html
Ja bih da se pomiluju JTU, taj me lik opasno privlaci da mu udjem u mozak.
Слобо мени се чини да би ти да му уђеш негде другде лолололо
Анакин је сиса, Вејдер јебе!
LOLE LOLE, jesi ccc!
Kao što je Čak pomenuo listu za filmske heroje - svima data mogućnost za amnestiju osim onoj veštici sa Zapada.... mnogo je zelena bre !
Ja bih stavio još jednog lika kojeg sam našao na Cracked-u :
Jer :
1) Antihrist nije jedna osoba već titula za svakog ko se ne ponaša u skladu sa hrišćanskim idealima ;
2) Ako uzmemo tačku 1. znači da smo svi mi pomalo Antihristi ;