Е сад тек тролујеш!!! Ја сам гледо филм нека теорија апокалипсе кажу 2012 КРАЈ СВИЈЕТАААА све истина, причају прави физичари што су то сањали, долази им у снове стално. НЕМАШ ПОЈМА
Jeste sve istina i ja sam gledao film i to ORIGINAL
Taj Japanac služi za lansiranje SF teorija, da bi Diskaveri imao o čemu da pravi emisije. Ne nasedajte pričama samo zato što ih lansira lik koj je diplomirao na prestižnom univerzitetu.
Е сад тек тролујеш!!! Ја сам гледо филм нека теорија апокалипсе кажу 2012 КРАЈ СВИЈЕТАААА све истина, причају прави физичари што су то сањали, долази им у снове стално. НЕМАШ ПОЈМА
Jeste sve istina i ja sam gledao film i to ORIGINAL
A jesu li Maje vanzemaljci? Ja znam jednu, ista je k'o na filmovima samo što nije zelena.
Taj Japanac služi za lansiranje SF teorija, da bi Diskaveri imao o čemu da pravi emisije. Ne nasedajte pričama samo zato što ih lansira lik koj je diplomirao na prestižnom univerzitetu.
http://vukajlija.com/forum/teme/5469
trltrl,gledao sam vise puta,jedan od najboljih dokumentaraca na netu,trebali bi svi pogledati,objasnjava
o maj faking gad
Прочитај прву страну Светог Писма.
Tako je! Taj list je ipak hartija od vrednosti!
Nije nastajalo,uvek je bilo tu,nema pocetak
Sveto pismo je jedno đubre jer se zna da se pismo izmislili ljudi a onda kao dodje bog i napiše knjigu
ma daj nemoj me zajebavati
ova teorija se posrala bogu po faci
Univerzum je igra a Loki je igrač prihvatite to.
Ritchie d B,stavio sam tu sliku kao profilnu na fejs
Ritchie d B,stavio sam tu sliku kao profilnu na fejs
Još od otvaranja teme sam primetio da si jako jako kul, ali ovo je prelijelo čašu lolololololo
Kakve to ima veze sa Lokijem?...Pored toga sto je fejs patch za Lokijevu igru.
svemir se nalazi ispod mog pazuha
ahahaahhahahaha, ajao
razguzijo si ga sa ovom temom danas, 10 strana čiste splačine a i dalje održavaš tenziju. do jaja!
прочитао сам твоју теорију из првог поста и могу да закључим да си НЕ_ПИСМЕН!!!
!!!!!!!!!!!
ŽNJ OVA TEMA JEBE!!!! HAHAHA MOGU DA ČITAM OVE POSTOVE CEO DAN!!!!