Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. Е сад тек тролујеш!!! Ја сам гледо филм нека теорија апокалипсе кажу 2012 КРАЈ СВИЈЕТАААА све истина, причају прави физичари што су то сањали, долази им у снове стално. НЕМАШ ПОЈМА

Jeste sve istina i ja sam gledao film i to ORIGINAL

2. A jesu li Maje vanzemaljci? Ja znam jednu, ista je k'o na filmovima samo što nije zelena.

3. Taj Japanac služi za lansiranje SF teorija, da bi Diskaveri imao o čemu da pravi emisije. Ne nasedajte pričama samo zato što ih lansira lik koj je diplomirao na prestižnom univerzitetu.

4. trltrl,gledao sam vise puta,jedan od najboljih dokumentaraca na netu,trebali bi svi pogledati,objasnjava

5. Е сад тек тролујеш!!! Ја сам гледо филм нека теорија апокалипсе кажу 2012 КРАЈ СВИЈЕТАААА све истина, причају прави физичари што су то сањали, долази им у снове стално. НЕМАШ ПОЈМА

o maj faking gad

6. Ovo sto Cara kaze i mene uvek muci. Kako je nastalo ono PRVO?!! IZ JEBENOG CEGA I KAKO???

Прочитај прву страну Светог Писма.

7. Прочитај прву страну Светог Писма.

Tako je! Taj list je ipak hartija od vrednosti!

8. Ovo sto Cara kaze i mene uvek muci. Kako je nastalo ono PRVO?!! IZ JEBENOG CEGA I KAKO???

Nije nastajalo,uvek je bilo tu,nema pocetak

9. Прочитај прву страну Светог Писма.

Sveto pismo je jedno đubre jer se zna da se pismo izmislili ljudi a onda kao dodje bog i napiše knjigu

ma daj nemoj me zajebavati

10. ova teorija se posrala bogu po faci

11. Univerzum je igra a Loki je igrač prihvatite to.

12. Ritchie d B,stavio sam tu sliku kao profilnu na fejs

13. covekdlakaprepun

Ritchie d B,stavio sam tu sliku kao profilnu na fejs

Još od otvaranja teme sam primetio da si jako jako kul, ali ovo je prelijelo čašu lolololololo

14. Kakve to ima veze sa Lokijem?...Pored toga sto je fejs patch za Lokijevu igru.

15. svemir se nalazi ispod mog pazuha

16. ahahaahhahahaha, ajao

razguzijo si ga sa ovom temom danas, 10 strana čiste splačine a i dalje održavaš tenziju. do jaja!

17. прочитао сам твоју теорију из првог поста и могу да закључим да си НЕ_ПИСМЕН!!!

18. ŽNJ OVA TEMA JEBE!!!! HAHAHA MOGU DA ČITAM OVE POSTOVE CEO DAN!!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.