Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. teoriji struna

Kojoj jebenoj teoriji? Tvojoj? Čoveče ono nije teorija, ono nema veze s vezom.

2. Kojoj jebenoj teoriji? Tvojoj? Čoveče ono nije teorija, ono nema veze s vezom.

dokazi,daj neki argument...

3. Kojoj jebenoj teoriji? Tvojoj? Čoveče ono nije teorija, ono nema veze s vezom.

nisam pisao 9 strana bezveze sa cinjenicama da je teorija,ti bi mi sad trebalo reci sta od toga nije tacno i oboriti mi teoriju...ako ne uspes,onda trolujes bezveze

4. Нисам читао претходне постове, али
    Длако, да те питам ал да ми одистински рекнеш: ДА ЛИ ТИ ЈЕ САМО ЈЕБЕНО ДОСАДНО ИЛИ СИ СТВАРНО ЈЕБЕНО УДАРЕН У ВУГЛА ДА ПО ВУКАЈЛИЈИ МОРОНИШЕШ СА НЕКОМ ЈЕБЕНОМ ТЕОРИЈОМ ПОСТАНКА ЈЕБЕНОГ УНИВЕРЗУМА????? Да си иоле озбиљан не би дошо на неозбиљно место да нас као јебени Ћирило и Методије просветљујеш

5. Нисам читао претходне постове, али
    Длако, да те питам ал да ми одистински рекнеш: ДА ЛИ ТИ ЈЕ САМО ЈЕБЕНО ДОСАДНО ИЛИ СИ СТВАРНО ЈЕБЕНО УДАРЕН У ВУГЛА ДА ПО ВУКАЈЛИЈИ МОРОНИШЕШ СА НЕКОМ ЈЕБЕНОМ ТЕОРИЈОМ ПОСТАНКА ЈЕБЕНОГ УНИВЕРЗУМА????? Да си иоле озбиљан не би дошо на неозбиљно место да нас као јебени Ћирило и Методије просветљујеш

ahhaahhhahahaha ovo me nasmejalo

6. ozbiljan je, gde nije

pa jel ne vidiš koliko barata podacima i vari džokavce. ubio se ko maćeha i objašnjava. mogo je da gleda tv, pije pivo ili nesto treće, ali čoveku je stalo da na vuci kobjansi teroiju i kao sto smo svedoci - u tome je uspeo

http://gallery.fanserviceftw.com/_images/b936d6d6247faccc87e36d805ef60282/3879%20-%20animated_gif%20chuck_norris%20dodgeball%20thumbs_up.gif

7. haahahahhaha bole me obrazi od smeha....ali ni cak noris ne bi oborio ovu teoriju

8. ahahahahhahahahahahahaha

9. A da li je istina da će 2012 opet biti veliki bum?

10. A da li je istina da će 2012 opet biti veliki bum?

nikako

11. Sad mi je lakše, već sam dao golfa na prodaju pa da pare potrošim na kurve.

12. valjda ti je sad teže obzirom da nećeš jebati?

13. Paaa nisam ni planirao jebati, samo sam mislio da ih diram za dojke, tako da se ovo sve svodi na isto, ionako sutra kravu moram pomuzt pa ću sise dirati.

14. Е сад тек тролујеш!!! Ја сам гледо филм нека теорија апокалипсе кажу 2012 КРАЈ СВИЈЕТАААА све истина, причају прави физичари што су то сањали, долази им у снове стално. НЕМАШ ПОЈМА

15. А да ли је тачно да је како уствари зашто,а да је зашто бесконачан скуп узајамно повезаних дијаграма недимензионалних пропорција?

16. covecedlakaprepune, ja sam s tobom! lol
    evo opasnog dokumetarca na temu paraelnog univerzuma http://www.youtube.com/watch?v=Z7SDrj4Tjvk&feature=related u 5 delova. pogledaj nekad ako nisi, moguce jesi

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.