Ceo svemir je crna rupa nekog drugog svemira u sestoj dimenziji

1. сфатијо сам све се СЛАЖЕ

2. kada pogledamo u zvezde gledamo da li postoji neki zivot ili civilizacija na planetama njihovim...pitam se da li i neko bice sa planete od te zvezde gleda u sunce i misli...sta li se nalazi tamo...da li ima bica ili civilizacije...inace nismo jos dobili radio signale iz svemira,to je vec zabrinjavajuce

3. Ako zamisliš univerzum kao internet sajt, recimo Vukajliju, i u tom Univerzumu uzmeš u razmatranje jednu galaksiju, recimo kao ovu temu, i u toj galaksiji imaš jednog autora koji ozbiljno postuje i ne ubacuje terminologiju koju inače koristi... o jebiga, ne mogu da kenjam toliko, imam samo jedan komentar: A onda je mrmot zamotao čokoladu u papir...

4. inace ja sam covekdlakaprepun

5. Skontao sam bre, nisam ja toliko glup koliko vlada popularno mišljenje. Uzeo si gomilu različitih teorija i spakovao u jednu, nisam čitao sve tuđe komentare jer nisu toliko ni bitni, ali se baviš nekim stvarima koje nisu uopšte na mestu. Skačeš sa nastanka svemira na crne rupe, koristiš te iste crne rupe u svrhu kreiranja neke ideje o novim univerzumima, a crna rupa je samo hladna zvezda, nije zaista rupa nego koncentrisana materija koja ZAKRIVLJUJE vreme i prostor i okolnu materiju, ne pretvara je u nešto drugo niti je negde prebacuje. Princip je kao kad napraviš fišek od papira pa u njega treseš pepeo cigarete jer nemaš pepeljaru, a onda zgužvaš fišek u lopticu - pikavac se više ne vidi, ali to ne znači da ne postoji. Jesi li pročitao knjige koje sam ti preporučio? Hawking je sve objasnio.

6. nisam znao kako da skinem sa neta :(

7. Mene cela ova tema asocira na neki RČ!

8. http://www.4shared.com/folder/yZJYIYiO/Astronomija_i_astrofizika.html

koristi ovaj link i pusti da te vodi, besplatno je skidanje, samo malo čekaš...

9. track, čovek može biti ili trol ili ozbiljno imati želju za naukom... odbijam da verujem da trol može biti ovako uporan i zato želim da pomognem...

10. sada cu pokusati da skinem

11. crne rupe i bebe vaseljene

12. da idem na save file?

13. i znas li mozda neki program pr4eko kojeg to mogu citati

14. bruce,otvorilo mi se na ovom jeziku G±á%{O§Ý\ɺ¦)ñ2]­‰”å•@ Â¥Àl¯÷)¡iwv¢}Ê„™‡Œõ3Û­—jg3”|†i£a î×_Q;·žFËçBøÞf:i< ´Ý¦· ëѝAK1÷±'¯¾dF¾´Ÿ!€JÂØ®$Ý?etžDY9Ìfºƒ²â\¢"a¡ÇTѨ{&H ƒ õŸtjaÆ«Yç¥5n§bôÓÜd¢mqDzé2^x±Ô£…¸/ U¡&ºW°+Ê¹Ù¢¤ecHL=÷H¬€R j×Öž.4:¦a†Ô8ìq....sa tim uvek imam problem kad skidam text

15. Jesi skidao PDF ili DOC fajl? Ako je DOC može biti problema sa kodnom stranom računara koji koristiš, a ako skidaš PDF onda ti je dovoljan Acrobat Reader ili Foxit Reader- njega besplatno skineš, ima svuda. Evo ja sam sad skinuo PDF fajl bez problema i lepo se čita.

16. Svemir pljeskavica jupiter i nevera

17. Jesi skidao PDF ili DOC fajl? Ako je DOC može biti problema sa kodnom stranom računara koji koristiš, a ako skidaš PDF onda ti je dovoljan Acrobat Reader ili Foxit Reader- njega besplatno skineš, ima svuda. Evo ja sam sad skinuo PDF fajl bez problema i lepo se čita.

Sad cu skinuti sve to

18. stavio adobe reader na skidanje

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.